kuvakuvakuvakuva(takki Filippa K / neule T Alexander Wang / vyö Hugo / hame Benetton / kengät Jil Sander)Pukeuduin tänään ensimmäistä kertaa kevättakkiin, vielä oli hitusen kylmä, toivottavasti huomenna jo lämpenisi. Olin jo ajat sitten päättänyt kokeilla armytakkini kanssa ruskeaa vyötä, en nyt ole varma menikö ihan putkeen, ainakaan tällä yhdistelmällä, tulipa testattua. Tuo hame tarttui niin sukkiksiin kiinni, että oli pakko vaihtaa farkut jalkaan, oikeastaan ne toimivat asussa vielä paremmin, nimittäin harmaat pillifarkut.Today I wore my spring coat for the first time this year, hope it will soon be warmer as it was still a bit chilly. I tried this army jacket with a brown belt, not sure if the combination quite worked this time. About the skirt, I had to change it to jeans, as the fabric stick to my legs, not very nice. 

4 Comments

 1. Anonymous

  Näyttää oikein hyvältä. Käytän paljon hameita ja vuori on ihan ehdoton, muuten tarttuu sukkiksiin.
  Minna

 2. Anne Malia

  Kaisa:
  Oi kiitti 🙂

  p:
  Oh, on kyllä todellakin 🙂 kiitos vaan vinkistä, olisin tilannut heti, ellen olisi karsimassa vaatevarastoani, en halua viedä uuteen kotiin mitään turhaa, edes vaatteita :))

  Minna:
  Totta, vuori olisi ehdoton, tässä ei sellaista ole ja ohut villakangas tarttuu kuin liima, enpä tajunnut 🙂