kuva(farkkupaita H&M / housut Lindex (saatu) / kengät Marni)Näiden päivän asujen lomaan on mukava ujutella sisustusjuttuja. Tänään teemana on juuri tilaamani pukeutumishuoneen tapetti. Aiemmin kerroin teille kaavailleeni Cole&Sonin lintutapettia, mutta lopulta voiton vei Mulberryn ihana pionitapetti. Tässä perinteikkäässä kukkateemassa värimaailma on moderni, harmaa-valko-vihreä. Tapetin hohtavan valkoiset pisteet yhdistyvät mukavasti kaikkeen valkoiseen jota huoneessa tulee olemaan paljon. Tunnelmasta on tarkoitus tehdä tyttömäisen moderni, uskon sen onnistuvan, vaikka tapetti onkin noin romanttinen. Jänskää 🙂kuvaIt is so nice to show you some decorational choices I have made to the new house along with my outfit choice of the day. This Mulberry wallpaper is ordered for my dressing room. I intend to keep the room very white and modern, so this is the sweet point of the room.

10 Comments

 1. Ihana tapetti, värit ryhdistävät aiheen eikä ruusuista huolimatta tapetti ole liian romanttinen.
  Kaunis myös tuo liikkeen sohvaryhmä, Stuan pöydät ovat todella kauniit.

 2. Anonymous

  Hei, ihanan upeita ja tyylikkäitä sohvapöytiä ensimmäisessä kuvassa. Saako niitä Sisustuksen Koodista, jos saa, niin mikä hintaisia ne ovat?

  kiitos!!

  Enni

 3. retromoderni:
  Oh, varmasti hienot verhot sinulla 🙂 joskus nuo kukat vaan viehättää.

  Arleena:
  Ihastuin niin tuon tapetin henkeen. Luulin muuten että nuo on ruusuja, mut ovatkin pioneja, sopii vielä paremmin, pioni on lempparikukkani.

  Enni:
  Pöydät ovat Stua Eclipse-pöytiä. Hinnat:
  S 106 €, M 124 €, L 153 €, XL 230 €. Pöytiä on valkoisena, tammisena, pähkinäisenä ja tumman ruskeana. Koodissa on valkoisia aika hyvin heti varastosta, tulevat litteässä paketissa, eli on helppo lähettää 🙂 Koot ja paremmat kuvat löytyvät stuan sivuilta http://www.stua.com

  Marre:
  Iik, niin minustakin, jännittää 🙂 Laitan kuvia kun on valmista!

 4. Oli kiva moikkailla eilen Koodissa 🙂 Se Muuton senkki on tosi kaunis! Harmi vaan, ettei meidän nykyisessä kodissa ole sille paikkaa.

  .t Anu

 5. Anonymous

  Minusta on niin ihanaa, kun olet muuttamassa uuteen kotiin. Onnea siitä! Huipuinta on kuitenkin se, että nyt saan odottaa näkeväni/lukevani lukuisia sisustuspostauksia. Tuskin maltan odottaa 🙂
  Tapetti on kaunis. Itse olen huomannut, että oma pelkistetty tyylini on pyörähtämässä pelkistetystä paljon runsaampaan ja pehmeämpään suuntaan. Lieneeköhän ajan henki? Nyt minua viehättää romanttisuus + suoralinjaisuus… ja 90-luvun puolivälin kotini alkaa taas näyttää kuvissa hyvältä 😀

 6. Anonymous

  Oli mukava tänään jutella Koodissa 🙂 Kiitos myös kameravinkeistä!

  Mukavaa viikonloppua!

  -I-

 7. Vaikka en yleensä en kallistu kovin romattiselle sisustukselle, tapetti oli ihana ja olen varma että saat mielettömän upean pukeutumishuoneen!

 8. Anne Malia

  Anu:
  Voi vitsit kun oli kiva kun moikkailit!! Kuten sanottu, on niin mukava kun joku kertoo lukevansa blogiani 🙂 Nyt vaan haaveilemaan senkistä, haaveilukin on niin kivaa.

  Anonyymi:
  Voi että kun kiva kuulla 🙂 Minäkin pidän modernista sisustuksesta, mutta en ihan sellaisesta liian kantikkaan kulmikkaan simpelistä. Itselläni pitää olla vähän rentoutta ja raikkautta mukana 🙂

  I:
  No oli kyllä mukava jutskailla, meillä sitä juttua riittäisi 🙂 Tulet joku kerta hyvällä ajalla jutskailemaan!

  Kivat viikot!!

  E:
  En minäkään kallistu romanttiseen sisustukseen, siksi onkin kiva vääntää tuosta moderni 🙂 Toivottavasti lopputulos on onnistunut, heh.