kuva(villatakki ja väljä paitis Filippa K / farkut Seven / tennarit Miu Miu) Hyrr miten kylmä tuulinen sää tänään on, paitapuseron päälle oli siis tarvetta pukea villatakki. Kuka se hörisikään joitakin viikkoja sitten lämpimäksi ennustetusta keväästä – näkyisi vaan. Viileänä päivänä tekee mieli pukeutua harmaisiin, mutta oikeastaan asusta tulikin aika raikas, johtuen tuosta valkoisesta paitiksesta ja söpöistä niittitennareista. Olen ollut äärimmäisen kiltti vaatehankintojen suhteen, en ole ostanut oikeastaan mitään uutta kevääksi. Kaikki into menee nyt sisustukseen ja siinä samalla tulee hyvin hyödynnettyä oma vaatevarasto, joka on kyllä ihan kelvollinen ilman uusiakin hankintoja. En haluaisi viedä uuteen kotiin mitään turhaa, joten tulen suorittamaan suuren karsinnan vaatteiden osalta. Ilmoittelen täällä jos jotain helmiä joutuu hylkylistalle, muut päätyvät kirppikselle. kuvakuvaJatketaan sitten pari sanaa jälleen uudesta kodista. Tuulikaapissa oli sellainen tylsä kupumainen kattovalaisin, se tilalle olisi kiva valita jotain räväkkää, kuten esim. tuollainen värikäs Mhy-valaisin, oliskohan vihreä kiva. Tuulikaappi on aika tilava, siinä on yhdellä seinällä liukuovikaapit, harmaa kaakelilattia ja oviseinällä vielä kapoisa ikkuna maahan saakka. Seinälle ajattelin noita Muuton valkoisia ja tammisia koukkuja. Muuta sinne ei tarvitse laittaakkaan. Tuulikaapin väliovi poistetaan, se viedään varastoon talteen, jos talvella tulee sellainen olo että ovea tarvitseekin. Muuten pidän siitä, että tuulikaappi jatkuu avoimena varsinaiseen eteiseen, sinne ei sitten tarvitakkaan mitään säilytystä, joku kiva lipasto ja istuin. Eteisestä lähtee liukuovikaapisto pois, emme tarvitse niin montaa kaappia ja tilasta tulee vielä avarampi. The weather is really windy and cold here – where are you Spring?! So I had to wear a cardigan over my shirt. I love grey with white. My Miu Miu sneakers were a brilliant buy, I run so many stores to find my size when I bought them in Paris last fall.  

5 Comments

 1. Noi Mhy-lamput on kyllä tosi suloisia! Mietin vaan, että onko niissä riittävästi valaistustehoa tuulikaappiin. Kuvasta on vähän vaikea päätellä valaisimen kokoa. Itse ainakin tykkään, että eteisessä on kunnolla valoa ja kaavailen omaan kotiini spottilamppirivistö, josta voi suunnata omansa vaatekaapille jne tarvittaviin paikkoihin. Eipä ne yleensä mitään kaunistuksia ole, mutta toisinaan (aika harvoin:)) käytännöllisyys menee kauneuden edelle. Mutta voihan olla, etä teidän uudessa tuulikaapissa on luonnonvaloa. Kunhan pohdiskelen…

 2. Anonymous

  Heli: tuli vaan mieleen, että talvella on aika vähän niitä luonnonvalotunteja 😉

 3. Anne Malia

  Heli:
  Kyselin meidän Maijalta tuosta valaisimen tehosta, hänellä niitä on eteisen katossa kaksin kappalein ja hän ainakin sanoi valon olevan ihan hyvä. Tuulikaappi ei ole kuitenkaan niiiin suuri, etteikö alas kohdistettu valo riittäisi siihen, varsinkin kun vieressä on eteisen katon halogeenit lisävalona. Uskon siis tehon riittävän ihan mainiosti tuohon tilaan. Ihan kokonaisen huoneen kattovaloksi teho saattaisi olla vähän pienen puoleinen.
  Muutenkin tuossa tuulikaapissa ei niinkään pueta, jos täytyy peilata, astutaan askel eteenpäin eteisen halogeenien alle ja peilin eteen.
  Ja on luonnonvaloakin aina vaan kun luonto sitä meille tarjoilee 🙂

  Anonyymi:
  Totta, talvella ei luonnonvaloa juuri ole. Onneksi siis on kattolamppu 🙂

 4. Meillä on lapsen huoneessa keltainen Mhy, on niin kiva! Valoteho on melko himmeä kyllä koko huoneeseen, mutta just tuulikaappiin olisi varmasti riittävä.

 5. Anne Malia

  Kiva kuulla kommettia valaisimesta, siis käyttäjän kommenttia varsinkin 🙂 Teidän keltainen on varmasti söpöliini tytön huoneessa!