kuvaTänään minulla oli vapaapäivä. Oltiin asioilla ja talolla vähän mittailemassa. Minä keittelin kahvia, sillä aikaa mies oli purkanut yhdestä huoneesta seinän kokoisen liukuovikaapiston palasiksi, se kävi nopeasti. Taas tuli vähän edistystä. Grillattiin terassilla ja ennätettiin vähän nauttia auringostakin. Illalla siivosin vaatekaapistoani ja heivasin sängylle kaiken turhan. Nyt ne on pakattu ikean kasseihin ja suuntana on Länsikeskuksen Kirppis Center, paikka nro 9 – tavarani ovat siellä torstaista alkaen. Ei siellä mitään ihmeellistä ole, lähinnä pikkuruisia farkkuja (24″), pooloja, toppeja, paitoja ja muutama jakku. Hinnat max 10 euroa. Ajattelin kuitenkin vinkata jos joku tarvii pieniä perusvaatteita :)Jaahas, ihana mennä huomenna töihin – ajettiin ikkunoiden ohi ja huomasin sinne saapuneen Hayn lähetyksen, mitä kivaa onkaan tullut…Kuvasta sananen – tykkään kovasti vogue.com-sivuston tyylijutusta, sieltä löytää aina niin inspiroivia asuja. Kuvan armytakkikombinaatio on ihanan rennon naisellinen, tuolta haluaisin näyttää. Kenkäkuume kasvaa kun ihailee noita sandaaleja. Haastan teidät kaikki ostamaan hulppeat kevät/kesäkengät 🙂I had my day off today. We went to our house to do some measuring and stuff. The sun was shining and it was amazing to eat at the terrace. The style story of vogue.com is always so inspring, I just love the combination in the picture – an army jacket with a nice skirt and shoes. I just have to have new interesting shoes for summer!

6 Comments

 1. Länsikeskuksen kirppiksellä on hyvä menekki. Olen myynyt siellä useaan otteeseen, kun asuimme sillä puolella kaupunkia. Harmillisesti joka kerta jotain on lähtenyt varkaiden matkaan. Arvokkaimpiin kannattaa ottaakin hälytin.

  Tuo asu on ihana. Kiitos Voguevinkistä! Ja onnea uudesta kodista, en olekaan kommentoinut aikoihin!

 2. Tämä haaste on ehdottomasti sellainen, johon voin mielihyvin tarttua! Hulppeiden kenkien ostaminen ei ole varsinaisesti koskaan mulle ongelma:) postasinkin pari päivää sitten kenkäkokoelmastani, sillä onhan noita pareja kertynyt…

 3. Kävin kojullasi tänään ja muutaman kivan löydönkin tein. 🙂 Oletko aikeissa täydentää paikkasi sisältöä tässä joku päivä? ;P

 4. Anne Malia

  MJ:
  Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa 🙂

  Juu, olen pari kertaa ennenkin myynyt tuolla vanhoja vaatteitani. En vie sinne mitään "kallista", joten jos joku häviää, ei se niin haittaa. Nytkin laitoin suurimpaan osaan hinnat 2,3 tai 5 euroa 🙂

  Kiitos kotionnitteluista, on niin jännää 🙂

  Heli:
  Jippii, ihanat kengät on parhautta. Minäkin olen kääntynyt vanhasta laukkufriikistä kenkien hamuilijaksi. Tosin omat kokoelmani ovat vaatimattomat, kotiutan uutuuksia maltilla.

  Mimmu:
  Oi mahtavaa 🙂 Kiva kuulla että löysit jotain! Tarkoitus olisi ehkä tuossa sunnuntaina tai maanantaina käydä viemässä jotain uutta sinne – pitäisi varmaan ainakin järjestää hyllyjä 🙂

 5. Kävin siellä tänään. En muistanut kojusi numeroa, joten vähän harmitti. Ihmisiä oli liikkeellä paljon. Varmaan on menekkiä sinunkin vaatteillasi.

 6. Anne Malia

  Kiva kuulla et oli ihmisiä. Kävin tänään siivoamassa hyllyni, eikä siellä ollut montaa tavaraa jäljellä kun poisti sinne kuulumattomat jutut, farkkuja vaan lähinnä 🙂