kuvakuvakuva(housut Isabel Marant / neule APC / kengät Jil Sander / käsikoru Proenza Schouler)Päivän työasustani löytyy ripaus kevättä housujen muodossa. Kaivelin Isabel Marantin pellavaiset housut käyttöön, pidän edelleen paksumman neuleen ja kesäisten housujen yhdistelmästä, tästähän mainitsin joskus viime syksynäkin, kun käytin housuja neulepaidan kera. Nyt vaan innolla odotellaan, että sukkahousut saa tunkea laatikon perukoille odottamaan syksyä. Miten kiva onkaan siirtyä paljaisiin nilkkoihin ja värikkäisiin kesäkenkiin. Kohta kohta. Tummanvihreä neuleeni sopi niin hyvin Mulberryn klasikkotyynynpäälliseen. Teki mieli istua tuohon lokoisaan nojatuoliin ja halia tyynyä, valitettavasti päivä kului kaikenlaisten työ- ja omien asioiden järjestelyissä. Nyt on kuulkaas hoidettu uuteen kotiin vettä, sähköä ja roskien huoltoa. Pukeutumishuoneen tapetit saapuivat, oi miten odottelen niiden saamista seinään. Tilailin keittiöön vähän uusia juttuja, mm. massiivitammisen työtason. Meidän kaapistot ovat kiiltävän valkoiset ja halusin niihin puutason tuomaan lämpöä. Taso tulee Kustavin Puulta, ihana ja ylellinen tammitaso, niissäkin muuten on laatu- ja ulkonäköeroja. Viikonloppuna nautittiin jo uudesta kodista, oli ihana käydä uudessa omassa saunassa ekaa kertaa, löylyt olivat oikein maittavat. Mukavaa oli myös testata grillailua terassilla, olen ihan varma että meillä suurin osa ruoanlaitosta tulee kesällä tapahtumaan ulkona. Kyllä se omakotitaloelämä maistuu jo nyt aika hyvältä.I wore dark green sweater with white linen pants. I think my outfit goes so well together with the Mulberry cushion, so I almost wanted to sit the whole day in that comfortable chair hugging the pillow. Unfortunately I had too many things to do so I just had to pass that urge.

8 Comments

 1. Anonymous

  Onnea kovasti uuteen kotiin! Mielenkiinnolla odottelen sisustuspostauksia ja kuvia kun pääsette asettumaan. Loppuun vielä kehuja; Blogisi on erittäin inspiroiva ja sisustusstyylisi pettämättömän varma ja tyylikäs! Tykkään!!:)

 2. Ihanaa sikko! Olen niin onnellinen teidän puolesta! Pääsette nauttimaan kesästä uuteen kottin. 🙂

 3. Ihana tuo tammitaso! Täällä juurikin sain öljy&vahaushommat valmiiksi, aamulla vielä yksi kerros ja kohta 7 vuotta vanhat masiivikoivutasot on taas kuin uudet. Pelkäsin alunperin puutasoa, että miten huonoksi menee keittiössä. Ihan suotta, hyvässä kunnossa on pysynyt aika vähällä hoidolla. Odottelen innolla kuvia uudesta kodistanne!

 4. Kyllä varmasti nyt tulee kuumat terassikelit lokoisaan ulkoilmaelämään ja grillailuun. On se niin helppoa omakotitalossa;)) Tuo nojatuolisi olisi just soppeli kivitakkamme viereen. IhAna! Innostunutta vkon jatkoa!!!

 5. Sukkahousujen jättämistä kokonaa myös minä täällä oottelen… Minä en ole vielä "uskaltanut" käyttää valkoisia housuja mutta toivottavasti pian kuitekin nekin voisi laittaa.
  Kiva asu kuitenkin, valkoinen on aina "väri" housuissa, valkoinen on pirteä!

 6. Ylimmäinen kuva sinusta on todella onnistunut, kaunis otos. Hiukset, ilme, kaikki!
  On varmasti aivan ihana asua uudessa kodissa, elävästi vielä itsellä mielessä ne alkuhetket, eikä ne itse asiassa ole hälvenneet vieläkään vaikka näin puolen vuoden asumisen jälkeen.

 7. Anonymous

  Oi, voin vain kuvitella tuon tunteen, kun pääsee laittelemaan uutta kotia! Täällä jo odotellaan kuvia, teille tulee varmasti todella kaunis koti!

  Iloista viikkoa sulle 🙂

  -I-

 8. Anne Malia

  Anonyymi:
  Miten kiva kuulla 🙂 Tuollaisesta kivasta kommentista saa niin paljon tsemppiä tähän bloggaamishommaan! Mukavaa viikonloppua sinulle!

  suvi m:
  <3

  Karkki:
  Olen ihan innoissani kun pitkästä aikaa saan taas puutason keittiöön. Minulla on ollut aikanaan parissakin keittiössä massiivipuutasot, toinen oli valkoöljytty pyökki (tosi kaunis sävy) ja toinen oli öljytty kirsikka. Koin hoitamisen helpoksi, sillä öljypinta hylkii kosteutta ja likaa. Tosin olen aika ahkera heiluttamaan rättiä. Mutta en jätä märkää vettä makaamaan edes nykyiselle valkoiselle laminaatille, vaikka se kestäisikin sen.

  Teidän tasot on varmaan ihanan raikkaat!

  Ja kiva kun kotijuttuja odotellaan – niitä tulee varmasti!

  Nipsuli:
  Juu, ei malta odotella ihania terassihetkiä ja sitä että saa varpit omalle nurmikolle 🙂

  Nojatuoli on ihana, sitä saa meiltä koodista 😉

  Mukavat viikonloput!

  Marre:
  Juu, ihana saada pian hylätä sukkikset. Nyt vain puet jalkaan valkoiset housut, yhdistät johonkin vähän lämpöisempään, niin kokonaisuus ei näytä vielä liian kesältä 🙂

  eikku:
  Voi kiitos kovasti 🙂 nappasin itselaukaisijalla ja just hassusti hyppäsin kun kuva napsahti.

  Oih, teilläkin on ihan uudenkarhea koti. Onpa ihanaa 🙂 kyllä se kodin vaihto aina välillä niin virkistää!

  I:
  No on tämä aikas ihanaa 🙂 Sullakin on sama ihanuus edessä, nyt saat suunnitella ja nauttia siitä!

  Kuvia tulee hetimiten kun lattiat saadaan paikalleen, siitä se sisustaminen sitten alkaa 🙂

  Mahtista viikonloppua!