kuvakuva(neule Isabel Marant / housut Zara / vyö Acne / ballerinat Repetto-Nina’s)Tadaa, tällaiset ihanuudet kotiutin Nina’sista. Olen tykännyt aivan hirmuisen paljon vanhoista mustista Repeton ballerinoistani, joten päätin hankkia niiden seuraksi vähän vaaleammatkin versiot. Nuden sävyisiä kenkiä olen havitellut jonkin aikaa, meinasin ensin ostaa korolliset avokkaat, mutta nähtyäni nämä, tiesin järkivalinnan olevan se oikea vaihtoehto tällä kertaa. Minulla on jo monet kivat korkeat kengät, joita käytän ihan liian vähän, mutta ballerinoja kuluu jokapäiväisessä käytössä tiuhaan tahtiin.Nuden sävyiset kengät ovat mahtavat, sillä ne voi yhdistää mihin tahansa asuun. Etenkin paljaissa jaloissa sävy on tosi kiva, näissä malli on vähän umpinaisempi, että varpaiden välitkään eivät vilku reunoista. Tänään testasin kengät käytössä, ja ovat mitä mukavimmat. Repetoissa valitsin normaalia kokoa puolikkaan suuremman koon, ovat aika tiukkaa mallia – tämä vinkiksi jos joku mielii tuollaiset tilata netin kautta vaikkapa Nina’silta.Erityisen hyvin nuo sopivat tummansinisten ja mustien housujen kaveriksi, tumma väri korostaa kenkien heleää vaaleutta. Kummasti koko pukeutuminen piristyy kivojen asusteiden myötä. So here are my new shoes, nude ballerinas from Repetto. I have loved my old black Repettos, so I knew how comfortable these are, nude is a soft nice colour to combine with what ever combination. They look extra good with black or navy pants or jeans.  

10 Comments

 1. Ihana asu voi vitsi sentään! Harmaa ja valkoinen nudella kuorrutettuna….se on siinä. 😀 Valkoiset housut tuommoisella pajunvitsalla vaan on niiiiin makeet. ;D

 2. Anonymous

  tiedätkö mistä muualta noita balskuja saapi ? kuin ninasilta. koetin googlettaa mutta ei osunnut. voisin kokeilla, vaikka niitä valkoisiakin, kesäksi….

 3. Repeton ballerinat kuuluvat ehdottomasti myös omiinkiin suosikkeihini ja muutamassa värissä niitä jo omistankin! 🙂 Viime kesänä harmillisesti pilasin mustat sellaiset, muutama päivä Pietarin kaduilla rämpiessä nilkat myöden vedessä tuhosi nahkapohjat ja venytti pehmeän kengän muodottomaksi… Nyt kun vain suuntaan seuraavaksi Repeton myymälään, hankin ehdottomasti samanlaiset uudestaan, ehdottomat luottokengät!

  Aivan mielettömän kaunis tuo kiiltonahkanude ja asusi on muutenkin todella raikas! 🙂

 4. Ihana asu. Niin kesäinen. Ja ballerinat, tuollaisia olen haavellut juuri, nudeja. Korkkarit tuossa värissä on jo mutta balskut olisivat kivat rennompaan menoon.

 5. Malia (Anne)

  Susse:
  Juu, minuunkin iskee aina harmaa ja valkoinen, vielä tuo pilkahdus nudea, tykkään 🙂
  Valkoiset pöksyt ovat niin raikkaat talven jälkeen.

  Anonyymi:
  Voi että, en oikein tiedä missä nettikaupoissa noita on, minusta olen tainnut joskus nähdä mytheresa.com kaupassa niitä, kurkkaa sieltä jos löytyisi. Ninasilla ainakin on valkoisia Repettoja 🙂

  hiu:
  Hiih, no niinpä 🙂 mutku en tarkene ilman ja oli pakko saada uudet kengät käyttöön. Onneksi ei sentään ole kiiltävät sukkikset!!

  Maija:
  Ballerinat ovat kyllä sellaisia käyttökenkiä, niitä saakin olla useampia pareja kaapissa. Joka kesä täytyy hankkia ainakin yhdet uudet, niinpä se kokoelma pikku hiljaa kertyy 🙂 Kurja kun pilasit mustasi, mutta onneksi niitä saa lisää.

  Itsekin pidän kovasti nudesta, mulla ei olekkaan ennen ollut sen värisiä kenkiä.

  Marre:
  Mun on ehkä pakko hankkia myös nudet korkkarit, niin paljon ihastuin tuohon väriin. Odotan miltä se oikein kesällä näyttääkään, nyt on vielä vähän ankeaa ilmojen suhteen (joutuu noiden sukkisten kanssa vetään).

  Jone:
  Kiitos 🙂 tällainen perusmeininki.

 6. Anonymous

  Onks tää väri hyvä sen takia, että kaukaa näyttää ettei ole kenkiä ollenkaan 🙂

 7. Malia (Anne)

  No on oikeastaan just sen takia 🙂 se on kuin paljasjaloin, eipä "häiritse" kenkien väri asun sävyjä.