kuvakuvakuvakuvaLounasaikaan pistäydyin ostoksilla kauppahallissa. Ihan liian harvoin tulee kipitettyä sinne, miten hyvää leipää, lihaa, vihanneksia ja juttuja sieltä löytääkään. Nälkäisenä olisi tehnyt mieli ostaa kaikki, mutta päädyin Ullan Pakarin herkullisiin leipiin ja luomutomaatteihin. Söin siis lounaaksi mozzarellavoileipiä. kuva(paitis Filippa K / farkut 7 for all mankind / ballerinat Repetto)Päivän asuna oli uusi paitapusero. Huomasin muuten kuinka epämukava tuollainen vähän istuvampi ja lyhyempi paitis onkaan, kun on tottunut väljempään ja pidempään malliin, sellaiseen joka pysyy paikoillaan vaikka liikkuu. Tuota sai koko ajan olla kiskomassa alaspäin ja työntämässä helmusta housuihin. Muuten pidän oikein paljon paidan laadusta ja fiiliksestä. Ja kyllä, minulla on vielä sukkahousut jalassa. Vielä on niin vilpoinen ilma, etten kyllä tarkene paljain varpain, vaikka tiedänkin kuinka tyylitöntä on käyttää ihonvärisiä sukkia – ne ovat ehdoton no no :)) Mutta minäpä en välitä, haluan mielummin olla lämpimänä. Käytättekö te vain mustia paksuja sukkahousuja, vai tuleeko sorruttua myös ihonvärisiin sukkiksiin?Today I went to buy lunch at the market hall, it is so lovely and all the food there is so delicious, I wanted to buy it all. Well just got some bread and tomatoes. So I ate a mozzarella sandwich as lunch. I wore my new shirt, really nice, but a bit uncomfortable, as it is so slim and short that I had to tuck it back to the trousers too many times during the day. 

25 Comments

 1. Ai, minä taas en ole edes tiennyt, että ne ovat mauttomat! Se tietty on mautonta, jos käyttää yhtään paksumpia sukkia avonaisten kenkien kanssa, mutta sellaiset tosi ohuet sukkahoususukat on mun mielestä vaan hyvät. En kyllä koe, että ne lämmittäisivät yhtään, vaan sen sijaan tekevät kengät mukavammiksi kun iho ei lähmääny kenkiin. Lisäksi jos käyttää kenkiä ilman sukkahoususukkia niin ne alkaa haisemaan tosi nopeasti kuumalla kelillä.

 2. Anonymous

  Käytän kesäisin Voguen 17 denierin polvisukkia, ovat henkäyksenohuita ja laadukkaita. Kaukana mummofiiliksestä. Kengät ja jalat kiittävät.

 3. Anonymous

  Lisäys: Siis pitkien housujen alla, en tietenkään käytä hameen kanssa polvisukkia! ;D

 4. Anonymous

  En ymmärrä miten tuollaiset ohuet sukkahousut joita ei edes erota, voisivat olla tyylittömät. Avokärkisten kenkien kanssa kärkisauma voi olla tyylitön.

  Oma lukunsa sinänsä en ne naisihmiset, jotka pistävät polvipituisen hameen kanssa polvisukat, se on tyylitöntä.

  Samoin se on tyylitöntä, jos shortsit on niin lyhyet, että housuosan vahvistus näkyy.

  Kyllähän ihonväriset sukkahousut tekee säärille huolitellun ulkonäön. Ei tietysti ne ruskean harmaat 80 den mummosukkikset.

 5. Sulle tulee nollasta korkeintaan viiteen kommenttia etkä viitsi niihinkään vastata…siis maksettiinko sulle tästä bloggaamisesta?? Kommentit joihin bloggaajalla ei kiinnostusta vastata + typerät mainokset = vähenevästi lukijoita = tarpeeton blogi? Aika kökkö maku jää tästä näinkin vähien lukijoiden arvostamisesta. 🙁

 6. Halleissa on tunnelmaa; Hakaniemen Halli Helsingissä on oma valintani. Olen innostunut pitkään haudueltavista edullisista lihoista, joita saakin hallista edullisesti.

  Sukkahousut ovat vihoviimeiset, mutta vielä niitä on kiskottava jalkaan, sen verran viileää on. Tuskin malta odottaa hekeä, kun saan lopultakin potkittua sukat kesäksi pois.

 7. Anonymous

  Raikas ja rento asu! Eihän nuo ohuet sukkikset edes näy. Itse käytän farkkujen ja baltsujen kanssa ohuita 10 denierin nilkkasukkia, kengät säästyy eikä palele… enemmän vierastan ns. avokassukkia jotka pilkistävät kuitenkin kengistä.

  Kaisa

 8. Anonymous

  Sanonpa minäkin mielipiteeni näistä iänikuisista sukkiksista. Vaikka olen jo 55+, siis jo mummo:), niin en kyllä laittaisi minkäänlaisia sukkia, en edes ohuita, tuollaisten kevyiden ballerinojen kanssa. Ei vaan näytä hyvältä. Eikä ne ns. avokassukatkaan kauniilta näytä, koska ne näkyvät kuitenkin. Jos ei tarkene vielä ilman sukkia, niin valitsisin jotkut toisenlaiset kengät, missä noi sukat ei niin näy eikä häiritse. Itse käytän baltsuja aina ilman sukkia, korkeintaan voin itseruskettavaa laittaa jalkoihin, jos ovat vitivalkoiset. Itse asiassa en koskaan, en edes talvella, käytä sukkiksia pitkien housujen kanssa, ahdistavat hirveästi. Ennen käytin aina, mutta olen nyt viime vuosina oppinut olemaan ilman, enkä palele. Se on muuten yllättävän tarkkaa hommaa valita housujen kanssa sopivat sukat pikkukenkiin (varsinkin talvella) olivatpa ne korkkarit tai ballerinat.

  Tuula

 9. Anonymous

  Täällä näköjään joku anonyymi katkeruuttaan kettuilee.. Älä välitä! En minä ainakaan oleta, että jokaiseen kommenttiin joudettaisiin vastaamaan. Omituista olettaa edes niin! Kaunis asu tänään ja eilen, sukkia ei todellakaan edes huomaa, enkä minä ajattele että ne nyt kovin tyylittömät olisivat. Tällä iällä osaa arvostaa mukavuutta, itsekkin luovun niistä vasta kun ei tarvitse palella. Mukavaa päivää ja kevätintoa uuden kodin laittamiseen! 🙂

 10. En ole katkera enkä kettuile, ja tästä sukkajutusta en vois vähempää välittää.

  Se vaan on niin että useimmat kommentin jättäjät (myös niihin blogeihin jonne jätetään kymmeniä kommentteja) odottavat (useimmissa myös saavat)vastausta, ja hyvin monet ovat sanoneet että mikäli mitään reaktiota ei tule, se on ensimmäinen ja viimeinen kerta siinä blogissa. Näissä joista bloggaajalle maksetaan lukijoiden tuntemuksilla luulisi jotain merkitystä olevan. Saati että se on hyvää käytöstä.

  Bloggaajathan lähes joka käänteessä itse pyytävät kommentteja, jättämään merkkiä jotta he tietävät että kirjoittelulla on jotain järkeä. Yksipuoleinen kommunikointi vaan ei ole kovin tolkullista ainakaan aikuisten blogeissa jossa mikään fanitus ei ole pointti vaan keskustelu ja mielipiteiden vaihto.

 11. Ikävä on Turun Kauppaqhallia, sieltä ne parhaat lihat ja leivät ostin. Täällä on vain yksi kauppa, jossta voi ostaa monipuolisemmin lihaa. S-marketeissa on vain kalaa irtotiskissä ja valmistuotteita.

 12. Nimimerkki "?", ota huomioon, että Anne Malialla on parhaillaan remppa menossa, eli hällä voi tällä hetkellä olla vähän kiireitä : ) Joten annetaan hänelle nyt armoa tässä asiassa : )

  Muutenhan Anne Malia on aina vastannut kommentteihin, ja on muutenkin itse herttaisuus.

  Sukista sen verran, että mä olen niin juntti että käytän polvisukkia, mutta tietysti vain housujen kanssa.

 13. Anonymous

  Halli on kyllä ihan parhautta Turussa!

  Itse en vaan jotenkin pysty käyttämään minkäänlaisia sukkiksia, paitsi hameen kanssa tietty. Nyt odotan, että tulis kunnolla lämmintä, että vois jo käyttää ballerinoja. Niitä kun en suostu käyttämään kuin avojaloin. Vielä käytän tennareita kunnes tarkenee kunnolla.

 14. Anonymous

  Oletko ihan just vast löytänyt tän blogin, vai miten olet voinut välttyä huomaamasta, että tämä ON niitä fanitusblogeja, mielipiteiden vaihtoon on ihan muut areenat! Yritäpä täällä kertoa eriävästä mielipiteestäsi, ja johan saat ryöpyn kiukkuisia kommentteja!

 15. Viis muodikkuudesta – Glamour-lehden parhaiten pukeutuvien naisten listalle viidennellä sijalla on Cambridgen herttuatar Catherine, joka pukeutuu lähes aina ihonvärisiin sukkahousuihin ja näyttää aina upealta. Ja kelpaa siis mainiosti muotilehden best dressed listan top 5:een.

 16. Anonymous

  Tämä sukattomuus on kaiketi lähtenyt Anna Wintourista ja hänen linjastaan Voguen ja sen työntekijöiden suhteen, ei sukkia talvellakaan.

  Kauniit sukat sopivat mainiosti ballerinojen alle, eipä tule hiertymiäkään niin helposti.

 17. Mittarissa huiteli komeat 17 astetta ja minä vedin paksuissa pitkissä kalsareissa ja villapaidassa, kaamee flunssa päällä. Oikein "inhotti" kun teinit paineli mun edessä ilman sukkia ja pikkutopeilla, ei siä nyt niin lämmin ollut 😀

  ja kyllä mää vaan käytän värikäitten sukkisten ohella myös ihonvärisiä.

 18. En teinnyt että ihonväriset sukat ovat mauttomia.. 🙂 Mun mielestä ihan ok, pakkohan niitä on käyttää näillä leveysasteilla. Jos laittaisin jotkut tennissukat niin Se olisi mautonta.. 😀

 19. Anonymous

  Ihonväriset sukkikset on ihan ok. Eikä tässä tennissukkia varmaan kukaan ole tarkoittanut. Niitähän ei käytetä kuin lenkkitossujen kanssa, ainakin toivottavasti. Mutta sukkikset tai polvisukat, olkoonkin ihonväriset, ja farkut ja tollaset kesäiset ballerinat eivät vain sovi yhteen. Ja itse ainakin käytän mekon tai hameen kanssa ohuita ihonvärisiä sukkiksia, mutta valitsisin varmaankin jotkut avokkaat tms. Kesällä laittaisin ballerinat ilman sukkiksia. Jossain häissä tai muissa hienoissa juhlatilaisuuksissa kuuluu kait käyttää kesälläkin ohuita sukkiksia, mutta umpikärkisten korkkareiden kanssa, ei siis sandaaleja ja sukkiksia. Mutta ei tehrä tästä ny sen suurempaa numeroo :)… Sanna

 20. Ullan pakari on niin hyvä, ne ruisleivät! Tiesitkö, että jos otat Kertussa ruishampparin, niin se hampurilaisen leipä on Ullan pakarista? Tosi hyvää 🙂 Tsemppiä muuttoon!

 21. Juuri tuo minuakin aina paitapuseroissa harmittaa…olenkin ajatellut usein, että onkohan muilla sama ongelma vai olenko vain jotenkin sen muotoinen 😀 Muuten paitapuseroita on niin kiva pitää…ja ballerinoja. Itse en käytä yleensä koskaan sukkahousuja, paitsi juhlamekkojen kera.
  Niin ja onnea ja iloa paljon bloggailuun täällä Evita-lehden parissa

 22. Murkinamasu

  Minä olen samaa mieltä siinä ?:n kanssa, että jos kommenttia jättää, niin on kiva saada vastaus. Tosin en pidä sitä pakollisena, mutta se on kiva lisä ja tuo fiiliksen vuorovaikutuksesta. Mutta siinä olen täysin eri mieltä, etteikö tässä blogissa saisi vastausta. Olen mielestäni ne muutaman harvat kerrat, kun olen kommentoinut, saanut aina kommentin takaisin. Ja kiitos siitä ja muutenkin mahtavasta blogista. Olen lukenut tätä kauan, jo silloin kun rajasit kasvosi pois kuvista. Huippua, että luottamuksesi on kasvanut ja annat kauniiden kasvojesi näkyä. 🙂

 23. Anne (Malia)

  Saija:
  Heh, en tiedä mitä tarkoitat 🙂 mut joo kai.

  Ulla:
  Niin on ja en tiennyt, kuulostaa ihanan herkulliselta! Nam. Kiitos tsempeistä 🙂

  Soile:
  Kokeilepa väljempää paitismallia, ne istuvat on tosi ikäviä päällä. Paitis on muuten niin kiva vaate.
  Kiitos toivotuksista 🙂 ja iloa sinne uuden keittiön suunnitteluun!

  Murkinamasu:
  Kiitos paljon mukavasta kommentistasi, se piristi kyllä kivasti 🙂
  Olen niin samaa mieltä kommentteihin vastailun suhteen! Olen aina pyrkinyt vastaamaan kaikkiin, nyt vain käytännön syyt hidastivat väliaikaisesti aikataulua.

  Mukava kun olet viihtynyt matkassa jo noin pitkään!