kuvakuvaVoi että mikä helpotus, tänään luovutettiin vanha koti ja nyt saa vaan keskittyä uuden järkkäilyyn. Ihanaa. Kuvassa makuuhuoneen lipastolla kauniit jaloleinikin oksat. Löysin tuon hopean värisen puutuolin meidän vintiltä, en edes muistanut että meillä oli tuollainen tuoli. Se sopiikin aika kivasti tuohon alumiinilipaston viereen.kuvakuvaEi ole vielä pukeutumishuone edennyt kalustamisen suhteen, mutta sain pari iltaa sitten hepulin ja järjestin kaikki vaatteet laatikoista väliaikaiseen hyllyyn ja koreihin. Nyt on paljon mukavampi pukeutua aamulla, kun löytää heti etsimänsä. Väliaikainenkin säilytys voi olla kivampi kuin pelkkä myllerretty pahvilaatikko tai jätesäkki. Huomasin järjestäessäni, että omistan hirmuiset määrät valkoisia t-paitoja, harmaata kollaria ja farkkuja. Tjaa, niitä neuroosivaatteita on kai meillä kaikilla.Flowers on our bedroom drawer and temporarily organized clothing in my dressing room. 

2 Comments

  1. Kauniilta näyttää! Odotan jo innolla meidän joulukuista muuttoa minkä kyllä meillä hoitaa muuttofirma, koska pieni vauvamme on juuri silloin syntynyt 😉

  2. Anne (Malia)

    Kiitos 🙂 Oi että teillä on vielä matkaa muuttoon ja muutenkin jännittävää 🙂 kivaa!