kuva(raitapaita Saint James / farkut Current Elliott Stiletto / laukku Samuji / ballerinat Repetto / sormus YSL)Pukeuduin tänään Saint Jamesin klassikkoraitoihin, paitaa on tehty jo 1800-luvulta saakka, se kelpaa kyllä hyvin tähänkin päivään. Current Elliottin Stiletto-farkut ovat yhdet lemppareistani, kerrankin lahkeen pituuskin on valmiiksi kohdallaan. Mukana kulki tietysti uusi laukku, käytännössä malli toimi oikein mainiosti myös ostosreissulla (puutarhamyymälässä). Jalkaan olen sujauttanut tietysti ballerinat. Kuva on nappaistu omalla pihalla, jossa on paljon käynnissä juuri nyt. Eilen saapui isot kasat multaa, sitä sitten levitellään ja odotellaan ensi viikolla saapuvaa siirtonurmea. Tuo jo valmis nurmikkokin kaipaa leikkuuta, juuri ostettiin ruohonleikkuri, joten eiköhän nurmikin lyhene pian säädylliseksi. Rinne on vähän kesken, siihen on suunniteltu kivikkokasveja. Takana metsää, sille ei tehdä mitään, on kiva kun tontilla on erilaisia osioita. Kauppareissujen jälkeen touhuttiin pihalla, sitten laiteltiin yhdessä ruokaa. Syötiin ihania herkkuja, mm. parsaa pekonilla ja grillattua juustoa, nam. Ruoan jälkeen käytiin saunassa ja sen jälkeen syötiin jälkiruoat. Nyt kelpaa köllötellä sohvalla ja katsella Euroviisuja.This striped sweater is a classic from Saint James, they have manufactured it over hundred years. Jeans are my favourites from Current Elliott. And ofcourse I am carrying my new bag. Today we have been shopping things for the garden, we have a lot to do there, but it will be really nice when ready.

3 Comments

 1. Tosi kiva ja rennon kesäinen asu!
  Ostin itsekin pari viikkoa sitten Current Elliotin Stilettot ja nyt en muita farkkuja haluaisi käyttääkään. Nappiostos siis.
  Malttamattomana odottelen kuvia puutarhastanne.

 2. Anonymous

  Mietin mikä mahtaa olla hoikkuutesi salaisuus? Et ainakaan kerro juuri kuntoilevasi… Lukeudutko niihin jotka eivät vain liho vaikka mitä mussuteltas =P

  Ps. Ihana uusi koti teillä!

 3. Anne (Malia)

  sanna:
  Kiitti 🙂 ja Currentin farkut on ihan mukavimmat päällä, leikkauksetkin on suorastaan nerokkaita farkuiksi. Harmi vain kun koot ovat aika reiluja, usein se pieninkin koko on mulle vähän väljä.

  Anonyymi:
  No valitettavasti kuulun niihin jotka eivät liho vaikka pullaa tunkisi väkisin suuhun. Olen aina ollut tällainen rimpula, eikä tämäkään ole niin kivaa 🙂 Tosin mulla on niin heikko luonto kieltäytyä herkuista, että tiukkaa tekis jos pitäisi vahtia mitä syö.

  Kiitti, täällä kodissa viihtyy kyllä!