kuvakuvakuvakuvaHeipä hei, täällä sitä ollaan uudessa kodissa huonekalujen ja järkyttävän tavaralaatikkovuoren keskellä. Päivä sujui sutjakkaasti, muuttomiehet poistuivat jo neljän jälkeen, vaikka aamusella tilanne näytti aika toivottomalta tavaraläjältä. Kuvat uudesta olohuoneesta, johon on juuri nostettu huonekalut. Näyttääpä aika puiselta, täytyy katsoa miten huoneen sisustamme, vaihdammeko joitakin kalusteita – esimerkiksi sohvapöytä saattaa muuttua valkoiseksi. Kuten sanottu, huonekalut on vasta nostettu sisälle kuvan ottohetkellä, muuttoautokin on vielä pihassa….mutta Anne on asetellut jo pihalta noukkimiaan oksia maljakkoon – oli pakko fiilistellä.Huomenna urakka jatkuu, sekä täällä päässä, että vielä vanhassa asunnossa. Olo on kuitenkin helpottunut, sillä pakkaaminen on niin ärsyttävää, vielä ärsyttävämpää kuin purkaminen – kait…se varmistuu lähipäivinä. Minulla on onneksi perjantaihin asti vapaata töistä, voi vähän keskittyä näihin hommiin.  kuvaIllan suussa grillattiin terassilla, kylläpä maistui hyvältä. Sytyteltiin vähän kynttilöitäkin ja tunnelmoitiin. Lettusen terassikaluste on hänelle erittäin mieluinen, Fatboyn koiranpedillä on lokoisa makoilla ja tarkkailla tapahtumia.So, we moved today. What a job, I have so many boxes to unpack, but didn’t want to shoot them, so instead a glimpse to our new living room, where the furniture have just been placed – you can see the track is still outside. So what do I do first…well run in to woods to pick some branches for the table…just had to 🙂

28 Comments

 1. Anonymous

  Onnea uuteen kotiin!
  Muuttaminen on oikeasti aika mahtista, siinä käy kerääntyneet tavarat läpi, luopuu jostain- saa jotain tilalle, tulee jotenkin päivitettyjä omaa elämää ja muisteltua menneitä. Saa laittaa kaiken uusille, omille paikoilleen ja nauttia ihanasta ympäristöstä. Jep jep, täälläkin uusi koti haaveissa, lähes hyppysissä!

  June

 2. Anonymous

  Paljon Onnea Uuteen Kotiin!!! Näyttääpä hyvältä jo nyt. Teillä on aivan ihana koti. Minä siivoan täällä omassa kodissa hullun lailla, taitaa mennä ihan aamuun asti. Meidän asunto tuli viime viikonloppuna julkiseen myyntiin ja huomenna, siis tänään, on yksityisnäyttö. Vihaan tätä rumbaa, asunnon ostaminen oli tosi helppoa tähän näyttöhässäkkään verrattuna. Koko ajan saat siis siivota ja stailata ym. Olen puunannut siis ihan koko päivän. Kuvien takia puunasin ekan kierroksen ja nyt kun on näyttö alkoi uusi kierros… Hermot meinaa mennä. Te olette jo voiton puolella, kun saa tavarat sisään uuteen kotiin, ei ole enää mitään kiirettä, mutta jaksamisia sinne. Lettunen sentään osaa ottaa iisisti 🙂 Nyt menen jatkamaan, huoh… Terveisin Andeliina

 3. Anonymous

  Minä kun siis siivoan kaikki kaapitkin, jääkaappia myöten. Olen kuullut, että ostajat tutkivat hyvinkin tarkkaan juuri keittiön kaapit, vaatekomerot jne. Siis kurkkivat sisälle asti, mikä tietenkin on ostajan oikeus. Siksi tässä on niin kauheesti hommaa, sattumalta olen vielä perfektionisti, niin voit arvata, että teen sitten kanssa vimpan päälle. No, nyt puunaamaan… Andeliina

 4. Oi onnea ihanaan uuteen kotiin <3 Ihanalta näyttää ja varmaan ihana tunne päästä vihdoinkin muuttamaan 🙂

 5. Hyvältä näyttää,kyllä ne tavarat paikkansa löytää ajallaan.Sehän on ikuista stailaamista ja muotokielen löytämistä:) Lettusesta tulee aina hyvä fiilis,nytkin on niin söde ja ylppiä uudella tyynyllään.-Saija-

 6. Hienolta näyttää! 🙂
  Olisin kysynyt kankaasta joka oli aiemmassa postauksessasi ( GP & J Bakerin saniaiskangas ). Mitä kautta sen tilasit ja minkä hintaista kangas on? Kangas on kyllä todella kaunis ja sopii monenlaiseen tilaan.
  Kiitos jos jaksat vastata ja tsemppiä tavaroiden purkuun! 🙂

 7. Paljon onnea uuteen kotiin -aivan ihanalta näyttää jo nyt!

  Pakkaaminen ei tosiaan ole mitään kivaa puuhaa, mutta purkaminen on siinä mielessä ihan jees, kun pääsee vihdoin laittamaan uutta kotia! Me tuotiin tavarat tähän meidän nykyiseen kotiin silloin aikoinaan perjantai-iltana ja lauantaina illalla oli jo kaikki paikoillaan, vaikka siinä välissä käytiin vielä vanhakin koti siivomassa 🙂 Oli vaan niin ihana saada nopsasti tavarat paikoilleen ja koti kuntoon!

 8. Uskotko että totut ahtaampiin tiloihin helposti? Ainakin näistä ensimmäisistä kuvista näyttäisi että se upea avaruus puuttuu kokonaan jota teillä edellisessä kodissa oli. Korvaako piha sitä? 🙂

 9. Onnea uuteen ja valoisaan kotiin!!
  Näyttää jo nyt upealta ja miten ihana paikka hauvelilla onkaan terassilla 🙂

 10. heippa!

  On pitänyt monta kertaa kysyä tuota teidän koiran rotua? Näyttää nimittäin erehdyttävästi niin samalle kuin oma havannankoiramme.

  Onnea uuteen kotiin! Innolla odottelen postauksia kunhan olette saaneet tavarat paikallee (etenkin gterassi/pihapostauksia??) Kivaa kesää!

 11. Ihanalta näyttää uusi kotinne 🙂 Näyttää tosiaan aika "puiselta" tällä hetkellä, mutta varmaan kun matot ja muut tekstiilit löytävät paikkansa, niin paikkakin näyttää ihan erilaiselta. Lettunen on niin suloinen! <3

 12. Onnea, uusi kotinne näyttää ihanalta! Teillä on niin valoisaa ja kaunista. Mitkä ikkunat ja kuinka ihanaa kun pääsitte jo kesäksi muuttamaan!

  Yritä nauttia purkamisesta, se on osittain mielestäni kivaa ja kun kaikki tavarat uusille omille paikoilleen ja pääsee kunnolla myös hankkiutumaan eroon kaikesta turhasta. Itselläni ainakin ajan myötä kaapit ja laatikot menevät helposti epäjärjestykseen eikä niitä aina jaksa käydä läpi. Nyt on mahtava tilaisuus saada kaikki ihan priimajärjestykseen 🙂

 13. Anne (Malia)

  June:
  Juu, tämä on ihan virkistävää. Parasta on se, kun tajuttiin ettei sitä tavaraa olekkaan niin paljon kuin luultiin – vaikka sitä onkin hirmusti. 🙂 Katsotaan miten täyteen autotalli jää kun saadaan kaikki järjesteltyä.

  Andeliina:
  Voi ei, tuo on kaikista kettumaisinta hommaa uuden asunnon hankinnassa, voittaa jopa vanhan asunnon rippeiden tyhjentämisen ja siivoamisen. Itse otin aivan älyttömän stressin näytöistä, silti en jaksanut koskea kaappeihin sisälle. Tärkeintä on että kylppärit ja keittiö ovat tahrattomat ja hygieniset, niistä minä ainakin katson kuinka siistejä ihmisiä asunnossa on.

  Kovasti tsemppiä!!

  Padmerine:
  Voi et uskokaan kuinka ihanaa tämä on 🙂 tykätään niin tästä paikasta ja talosta!

  Saija:
  Juu, ihana vaan suunnitella ja järjestellä. Vielä ei ole hankittu mitään uutta, katsotaan mihin vanhat tavarat päätyvät ja sitten hankitaan uutta joukkoon, tarpeen mukaan tietty 🙂

  Hellu:
  Kiitos vaan 🙂
  Kangas on GP&J Bakerin Ferns, tilasin sen meidän kaupasta, Sisustuksen Koodista. Hinta taisi olla jotain vajaa 100 euroa / metri, nyt en kyllä muista. Laita Koodiin meiliä jos kiinnostaa 🙂 shop@sisustuksenkoodi.fi

  I:
  Kiitos, kyllä täällä jo on kivaa 🙂

  Meillä ei ikinä onnistuisi moinen aikataulu, heh. Laatikoita on niin paljon, että tässä järkkäilyssä kuluu vielä aikaa….

  ?:
  No ei tämä hirveästi ahtaampi asunto ole, neliöitä on sama määrä, täällä on vaan erilainen pohjaratkaisu. Sellaista avaruutta joka meillä oli, tuskin löytyy mistään kovin helposti, kaikki oli käytännössä yhtä tilaa. Mutta sitä en kaipaa, sillä sen sisustaminen ei ollut kovin helppoa. Nytkin meillä on iso osa talosta yhtä tilaa, vain eri mallinen.

  Vanha olkkari oli n. 8 m x 6, 7 m ja tämä nykyinen on 7,4 m x 6 m, eli ei tämä nyt niin kovin "ahdas" ole. Keittiö on isompi kuin ennen, eteinen pienempi, ruokatilaa ei ole, mutta sen sijaan on ylimääräinen huone, jonka sain pukeutumishuoneeksi.

  Meillä oli ennen kaksi sohvaryhmää olkkarissa, nyt siellä on ruokaryhmä ja sohvaryhmä. Onneksi täällä on yksi tilava huone, jonne saimme toisen sohvan, sillä siellä on videotykki ja se on meidän oleskelutila 🙂

  Tässä uudessa kodissa on tilava kodinhoitohuone jne. eli muitakin helpottavia asioita verrattuna vanhaan. Piha ja terassi toki niin isot bonukset, että olisin niiden takia ottanut vaikka pienemmänkin talon.

  Eli varmasti totun ja tykkään tästä jo nyt tosi paljon.

  Maisie:
  Kiitos paljon 🙂 koirulainen on ihan tohkeissaan myös.

  NinaP:
  Lettunen on Coton de Toulear, eli hyvin saman näköinen ja oloinen kuin sinun koirasi 🙂

  Oi, terassi- ja grillauspostauksia varmasti tulee!

  Mahtista kesää myös sinulle!

  Anonyymi:
  Taisi olla 144 m2 muistaakseeni, sama määrä kuin vanhassa asunnossamme, tai siis siinä oli 145 m2.

  Ihan riittävästi kahdelle hengelle kyllä 😉

  M:
  Voi kiitos hirmuisesti onnitteluista ja tsempeistä!!

  Emppu:
  Kiitos tämä on aika kiva kyllä 🙂

  Juu, tahallaan kokosin oikein kaikki puiset tuohon samaan kasaan, peilinkin vielä pöydän viereen. Eihän se siihen jää 🙂

  Ajattelin maalauttaa nuo kaksi saarnista Seiskaa valkoisiksi ja laittaa pöydän taakse valkoisen String-hyllyn. Ruokapöydän päälle tulee valkoinen valaisin ja sohvapöytä vaihtunee valkoiseksi, sitten ei ole muuta puuta kuin ruokapöytä ja Y-tuolit. Tykkään kuitenkin niin paljon puusta, että sitä täytyy olla jonkin verran. En oikein syty tälle nykymuodille sisustuksessa :)) siis itselleni.

  Suvi m:
  Voi kiitos ihanuus <3 täällä on mukavaa.

  Evi:
  Voi kiitos Evi! On kyllä ihan mahtis juttu, kun päästiin juuri kesäksi tänne, ajoitus ihan nappiin. Kunhan vielä saadaan piha valmiiksi niin kelpaa kölliä auringossa.

  Juu, täytyy vähän karsia vielä tuota kamaa samalla kun järjestelee laatikoihin 🙂

 14. Anonymous

  Mielestäni uudessa kodissanne on jotain "pariisilaista" eli kansainvälistä fiilistä ihan tällaisena ensivaikutelmana. En maalaisi kauniita saarnituolejanne valkoisiksi. Tuo kaunis puun käyttö rauhallisessa vaaleassa ympäristössä luo omaperäistä ilmettä verrattuna yleensä mielikuvituksettomaan suomalaiseen minimalismin tavoitteluun.

  -J-

 15. En maalaisi tuoleja minäkään. Hyvät ovat tuollaisina ja ryhmässä valkoisten kanssa. Mutta jotain potkua olisi kiva nähdä sisustuksessa, jotain ruotsalaista väritulitusta ettei kaikkien sisustavien bloggareiden asunnot alkaisi näyttää samalta. On samat matot, pöydät, kaakelit ja muut, on seiskat tai eamesit, valkoista ja valkoista. En tiedä onko kukaan muu kiinnittänyt samaan huomion mutta tietty persoonattomuus vallitsee nykyvalinnoissa. Ajattomuus on taatusti eka selitys mutta se ei riitä. Olisi kiva kuulla sinulta alan ammattilaiselta, kuka on sinun mielestä tulevaisuuden sisustaja ja suunnannäyttäjä?

 16. Anonymous

  Olen 100 % samaa mieltä R:n kanssa ja olen todellakin kiinnittänyt huomiota ja ihmetellyt. Suurimmalla osalla näistä sisustusbloggareista on todellakin kaikilla ihan samanlaiset asunnot samoine tavaroineen ja valkoista valkoisen perään. Missä värit ja persoonallisuus? Enkä minäkään menisi maalaamaan noita tuoleja, pelkään, että siitä häviää puun syyt ja luonnollinen kuviointi, ja sitten se näyttääkin jo tavallselta valkoiselta jäljitelmäjakkaralta, joita saa viidelläkympillä jostain Askosta. Ja Malia, en minäkään syty tälle nykymuodille, ja aitoa puuta pitää olla, se on aina tyylikäs ja arvokas materiaali. Pirtti/mäntykalusto onkin sitten jo toinen tarina… :)Itse käytän värejä aika paljonkin, ja sekoittelen vähän kaikkea keskenään, silti mielestäni meillä on avaran ja hillityn näköistä. PS Malia, odotellaan tässä tarjouksia, toivon todella, että asunto menisi nopeasti, en millään jaksaisi näyttöjä, stressaan myös ihan valtavasti niitä. Andeliina

 17. Sama ilmiö kyseessä kuin muodissa on. Pistolit jalkaan ja pionit pöydälle.

 18. Anonymous

  Minä muuttaisin valkoiset seiskat saarnisiksi jos olisi mahdollista.

 19. Onnea uuteen kotiin ! Kuvissa on ihana vaaleus ja valo, nuo ikkunat näyttävät mahtavan kokoisilta.

  Muuttamisessa on kyllä se hyvä puoli, että kaikki kamat tulee syynättyä läpi. Mutta onhan siinä oma hommansa, ihmeesti kun vuosien varrella sitä kertyy kaikenlaista nurkkiin, ahkerasta kierrätyksestä huolimatta.

  Kivaa viikonloppua !

 20. Anonymous

  Samaa mieltä kuin edelliset – älä missään nimessä maalaa tuoleja, nehän ovat paljon arvokkaamman näköisiä puisina. Minäkin ottaisin mieluummin pöydän valkoisena kuin nuo tuolit.

 21. Siis miten voi ihmisen koti näyttää noin hyvältä, kun on vielä muuttoauto pihassa! Mä ota tän tavoitetilaksi ensi viikonloppuna tulevaan omaan muuttooni. Epäilen tosin, että kaaos on aika paljon suurempi….

  Paljon onnea uuteen kotiin Anne!

 22. Anne (Malia)

  J:
  Kiitos kiitos, kuulostaa ihan mahtavalta tuo luonnehdintasi ;))

  No, vielä mietiskelen tuota tuolijuttua, mutta kun noita on 15-vuotta katsellut, tekee mieli vaihtelua.

  R:
  No harkitaan maalausta 🙂
  Tuo samanlaisuus onkin vaikea juttu. Sisustamisesta kiinnostuneet yleensä seuraavat muotoilua ja sisustuksen trendejä, joten väkisinkin samoja juttuja näkyy. Itse olen ollut sisustamisen kanssa tekemisissä n. 20-vuotta, joten on tullut nähtyä pitkällä aikavälillä muodit ja muutokset. Oma tyylini ei ole erityisen muodikas, se on pysynyt kaikki nämä vuodet suhteellisen samana. Olen aina tykännyt valkoisesta ja puusta, jopa silloinkin kun muilla oli kaikki kirsikkaa/beigeä ja sen jälkeen pähkinää/harmaata. Valkoinen on aina muotia, sehän on puhdas paperi. Siitä voi olla eri mieltä, miten valkoista maustetaan muodin mukaan. Nyt on aika paljon liiankin pliisua, minusta voisi uskaltaa enemmän rikkoa epäsopivilla jutuilla niitä ylitäydellisiä kokonaisuuksia. Ja kaikki omatekemät, vanhat, perityt, hassut jutut tekevät terää.

  Tosi usein näkee koteja, joihin on valittu kaikki sopimaan yhteen ja sitten ihmetellään mikä meni vikaan.

  Toisaalta, mitä tarjoatte vastaukseksi persoonalliseen tyyliin? Olisi kiva kuulla jotain mielipiteitä mikä on sitten parempi kuin klassikot ja ajattomat jutut?

  Esim. meidän suurin osa kalusteista on 10-15-vuotta vanhoja, enkä halua niitä vaihtaa. Ovatko sitten muodikkaita vai ajattomia?

  Minusta kaikki aikaa seuraavat sisustajat, ammattilaiset ja harrastajat ovat niitä suunnan näyttäjiä. Kukin omalla tyylillään.

  Andeliina:
  Niinpä, parasta on oma tyyli. Se löytyy kokemuksen ja ajan saatossa 🙂 Itse en osaisi olla kovin värikylläisessä sisustuksessa, vaikka toisilla sitä ihailenkin.
  Tsemppejä edelleen teidän muuttotouhuihin!

  O:
  Niin kai 🙂 toisaalta hyvä muotoilu kiinnostaa monia. Jos mennään kadulle ja tehdään gallup, tuskin kovin moni tietää mitkä ovat Pistolit. Täällä samoista asioista kiinnostuneiden joukossa asiat tuntuvat vähän eri perspektiivissä.

  Anonyymi:
  Nätit olis niinkin 🙂

  retromoderni:
  Kiitos hirmusti 🙂

  Petriina:
  Juu, ainakin on valoisaa 🙂 se on hyvä.

  Kyllä kieltämättä tulee vähän raakattua tavaraa, se tulee tarpeeseen.

  Mahtista viikonloppua myös sinulle!

  Anonyymi:
  Kauniit olisivat niinkin. Itse asiassa nuo tuolit on aikanaan hankittu valkoisen pöydän ympärille 15-vuotta sitten. Sittemmin pöytä vaihtui tuohon Jalava-puiseen.

  Heli:
  No kuule, jos kääntää pään toiseen suuntaan noista näkymistä, on kaaos aikamoinen 🙂 Usko vaan, meillä on ihan hirveää!

  Paljon tsemppiä sinun muuttoosi ja Onnea sinunkin uuteen kotiisi 🙂

 23. AnonymousGloria

  Ihanan valoisaa! Ja kuten sanoit, paljon puuta, mutta sulle se ei ole ongelma ;), mä veikkaan että laitat jotain kaunista harmaata tai musta-valkoista tasoittamaan sitä – tai no ehkä keväisiä värejä nyt?
  Hei, minkä kokoinen teidän rekun peti on? Voisi olla hyvä hankinta veneeseen/landelle.

 24. Anne (Malia)

  Juu, tykkään tästä valoisuudesta. Puujutut ovat jo osaksi hävinneet olkkarista 🙂 Uusi sohvapöytä on paikoillaan, kivalta näyttää.

  Tuo koirulaisen peti on se pienempi koko Fatboysta, oikein kiva, koira tykkää siitä tosi paljon. Siinä on pestävä irroitettava päällinen, on siis tosi kätsy.