kuvakuva(paita COS / housut 3.1 Phillip Lim / tennarit Miu Miu)Päivän asu oli mukava lököttävine housuineen, tosin lahkeet laahasivat maata matalissa kengissä, piti välillä varoa ettei kompuroi niihin. Harvoin tulee käytettyä tuollaisia väljiä housuja, mutta ovathan ne mukavaa vaihtelua. Kunhan vain ilmat lämpenisivät, yhdistelisin pöksyt valkoiseen raikkaaseen teeppariin ja valkoisiin converseihin. Noissa asukuvissa on nykyisen (siis kohta vanhan kotimme) upea kalanruototammiparketti. Älkää muuten välittäkö noista valkoisista höyhenistä lattiannurkassa, meidän sohvatyynyissä on sulkasato, vaihdoin äskettäin niihin puhtaat päälliset ja nyt höyheniä löytyy koko ajan nurkista. Päivän remonttikuulumisten aiheena on lattia. Tuo kovasti odotettu ja himoittu lattialautakasa saapui aamusella Timberwiselta. Asentaja sai tänään aloitettua lattian asentamisenkin. Pyörin kamerani kanssa tallentamassa ensihetkiä lattian valmistumisesta. On se vaan niin kaunis. Kuvat eivät tee oikeutta puun kauniille mattapinnalle, se on saatu aikaan harjaamalla. Parketti on siis Timberwisen harjattu ja valkoöljytty tammi Arctic. Olen niiin tyytyväinen tuohon valintaamme. kuvakuvakuva Today wearing comfortable loose trousers with sneakers. Some news from the house, our parquet arrived and some of it is already installed. I just love it. The floor is from Timberwise and it is brushed and white oiled oak.

12 Comments

 1. Todella kaunis lattia! 🙂
  Muistelin, että sulla on polaroidkamera. Oletko tykännyt? 🙂 Filmi vaan taitaa olla melko kallista..

 2. Kaunis on parkettinne. Ihailtiin tuota samaista viime vuonna, mutta ei oikein sopinut remonttibudjettiimme, onneksi löydettiin Romanoffilta Ellettin vähän samanoloinen parketti. Kovasti olen tykännyt sävystä ja tuosta lankkumaisuudesta entisen tammimosaiikin sijaan.
  Hih, meillä taitaa olla myös samat laatat keittiön välitilassa kuin teillä nyt, ns. "metrolaatat"?
  Aurinkoista keväänjatkoa !

 3. Hyvältä näyttää! Meillä on juuri samaa parkettia samassa sävyssä, pidän siitä edelleen kovasti, vaikka on lattiaa koristanut jo kohta 4 vuotta. Siitä tietääkin, että ollut hyvä valinta, sillä useaan muuhun valintaan on jo vuosien varrella edes hivenen kyllästynyt, mutta lattiaa ihailee silti harva se päivä 🙂 Innolla odotellaan muita remonttikuvia uudesta kodistanne!

 4. Anonymous

  Mitä muuten teitte vanhalle käyttämättömälle lattialle? Saiko sen ehjänä ylös ja johonkin toiseen kotiin?

 5. Anne Malia

  Mape:
  Kiitti, se on superihana 🙂

  Padmerine:
  Kiitos, se on sitä kyllä 🙂
  Voi että mä seuraan jännityksellä teidänkin taloprojektia!

  Anu:
  Kiitti 🙂
  Juu, on polaroidi. Tykkään siitä aivan älyttömästi, aion räpsiä nyt kesän valossa sillä paljon kuvia. Niistä on kiva tehdä pieniä kollaaseja vaikka seinälle. Mulla on sellainen isompi kuvakoko, nythän on tullut myös sellaisia pikkukuvia ottavia kameroita. Netistä saa tilattua filmiä. Sain sitä kameran mukana lahjaksi pajon, joten on vielä riittänyt, mutta pian täytyy täydentää varastoja.

  Mia:
  Heeh, teillä on sitten vallan saman tyylistä 🙂 Tuon tyyppinen parketti on kyllä kiva ja ajaton.
  Ja suorastaan rakastan "metro"-laattaa.

  Kivaa aurinkoista kevättä sinullekin!

  Maria:
  Voi miten kiva kuulla että valinta on ollut hyvä 🙂 Itsekin olen tuosta monta vuotta haaveillut. Olisin aikanaan halunnut meidän kalanruodonkin käsitellä valkoöljyllä, mutta päädyttiin lakkaan kun se on aina siinä ollut. Edellisessä kodissa oli myös valkoöljytty tammikalanruoto, siitä on kauan aikaa ja aina vaan se miellyttää. Tammi on ajaton ja aito valinta.

  Kuvia tulee kyllä paljon 🙂

  Anonyymi:
  Vanha käyttämätön laminaattilattia lahjoitettiin purkua vastaan uuteen kotiin! Laitoin ilmoituksen tori.fi-sivustolle, eikä aikaakaan kun tuli hirmuinen määrä kiinnostuneita, sitä kautta sitten saatiin lattia eteenpäin. Ehjänä lähti ja pääsi hyvään kotiin 🙂

 6. Anne Malia:
  Kiitos vastauksestasi 🙂 Mikä se sun kamera on? Minkä kokoisia kuvia sillä saa, jos ovat isompia kuin normaalisti?

 7. Anne Malia

  Anu:
  Hitsit en ole ollut kameran luon vähään aikaan 🙂 kotona tulee vaan yöllä pyörähdettyä. Kunhan ennätän, katon tyypin ja laitan tänne tiedot. Kuvat ovat n. 15 cm leveitä, monissahan tulee sellaisia luottokortin kokoisia kuvia.

  Lumo:
  Kiitos 🙂

  Minttu:
  Hih, no sinunkin valintasi on sitten aivan ihana 🙂

 8. Anonymous

  Aivan upea lattia! Onko laadultaan classic vai select?