kuvaTästä postauksesta tulee tälläinen tyypillinen bloggaajan ostosesittely, jossa tietysti salataan osa myöhempää esittelyä varten. Äh, mua itseäni ärsyttää aina sellaiset – ”vilautan vain vähän että jotain uutta on hankittu, mutten paljasta vielä kuin kassinkulman”. Minä sentään esittelen toisen uuden hankinnan, Filippa K:n vaaleansinisen raitapaitapuseron. Jotain kevätuutta oli saatava ja kiertelyn tuloksena päädyin noinkin jännittävään valintaan. Paitis on suhteellisen kapeaa mallia, olisin ehkä voinut ottaa kokoa suuremmankin, mutta tuo istui niin kauniisti harteista – ei aina tarvitse olla ihan jättipaitis. Ninasin kassissa on uudet kengät – kannattaa malttaa ruudun siellä puolen, kyseessä on ihan järkihankinta töihin. Arvanette siis mitä sieltä löytyy 🙂kuvaPäivän kotihankinta on kodinhoitohuoneen verhokangas. Olin tilannut kankaan aiemmin ja tänään se saapui. Valinta on GP & J Bakerin klassikko, ihanan raikas saniaiskangas. Olen aina ihaillut tuota kuosia, varsinkin sitä perusvihreää sävyä. Meille kuitenkin sopi tuo limemmän vihreä versio paremmin, sillä saniaisissa on myös harmaata, jota löytyy kodinhoitohuoneen kaapistoista ja lattiasta. Olen myös tilannut huoneeseen Kustavin Puun Fregatti-penkin valkoisena. Remontti on tänään edistynyt talolla, lattiaa on tullut reilusti lisää ja eteiseen on rakennettu seinän pätkä. Kyllä se siitä pian valmistuu, jee!I bought a new shirt and shoes today. Just needed something nice. I also recived the fabric for our utility room (or what is it called). This fabric is a classic from GP & J Baker. 

4 Comments

 1. Aivan ihana tuo kodarin verhokangas <3

  Nina'sin kassista taitaa löytyä bllerinat? 😉

 2. Anonymous

  Paitapuserosta tuli mieleeni, että tilasin Schoffa nimisestä liikeestä (Helsinki) mittatilauspaitiksen. Nyt jännityksellä odotan, että mitä tuli ostettua. Oli ihana rakentaa paitis "itse". Sain valita kankaan (runsas valikoima), napit, etumuksen nappilistan, kauluksen mallin, hihansuut ym.
  Minna

 3. Kiva kun tulee muodin sekaan vähän sisustustakin! Ajattelin että sellaiset ennen ja jälkeen kuvat teidän talosta olisi kivat – mitä muutitte ja miten. Ihan pohjapiiroksen kanssa, jos siihen tuli paljon muutosta. Nimim. Täällä kans pyöritetään pohjaa talosta ja ja valmistuvasta rivarista, mut päätöksiä ei osata tehdä:)

 4. Malia (Anne)

  Mape:
  Eikö olekin, odotan innoissani että saan sen ikkunaan. Tuo kangas on ollut minusta aina niin ihana, kiva vihdoin saada sitä omaan kotiin 🙂

  Innostuimme töissä saniaisista niin, että tilasimme siitä kauppaan tyynyjä.

  Minna:
  Oi vitsit, tule ihmeessä kertomaan kuinka paita onnistui ja miltä se tuntuu! Hyvin leikattu laadukas paitapusero on pitkäaikainen hankinta. Omien mittojen mukaan rakennettu tuntuu varmasti päällä aivan mielettömältä.

  Enna:
  Mukava kuulla 🙂 Nyt kun itsellä on päällimmäisenä mielessä uuden kodin jutut, ei niitä voi sivuuttaa tässä blogissakaan. Tänne kirjailen kuitenkin asioita joita omassa mielessä parhaillaan käyn läpi.

  Jossain vaiheessa ehkä laittelen pohjaa, katsotaan sitten kun ollaan päästy taloksi ja on aikaa tehdä piirustusjuttua.

  Pohja onkin tärkeä juttu, se kannattaa miettiä kunnolla ennen visuaalisen ilmeen miettimistä.