kuva(silkkipaita Filippa K / farkut Paige / pantterimokkasiinit Acne)Muutossa on sekin mukava puoli, että löytää pakatessaan ja purkaessaan juttuja jotka oli unohtanut. Minä olen tehnyt monta kivaa löytöä, yksi niistä on nuo Acnen pantteritossukat. Vaikka kenkäkokoelmani onkin aika vaatimaton, olin silti unohtanut ottaa pantterit käyttöön. Jospa uusi pukeutumishuone helpottaisi tällaisissa asioissa, kun kaiken saa kätevästi+nätisti esille, muistaa käytellä ostoksiaan tasaisemmin. Eilen siis olin töissä tuollaisessa asussa. Jotain muka luen hirveän keskittyneesti kuvassa – todellisuudessa hyppäsin itselaukaisijan eteen ja koetin olla muina naisina. The good thing about moving is that you find things that you already had forgotten, like these panther shoes from Acne. I hope that my new dressing room will help me keep track on the things I own, so there will be no forgotten gems. 

Comments are closed.