kuva(silkkipaitis Equipment / farkut Current Elliott / tennarit Miu Miu)Pitkästä aikaa pukeuduin silkkipaitaan – jotenkin tuo ylellinen materiaali tekee rennostakin asusta hienostuneen. Perjantaina saakin olla vähän juhlavampi. Tänään on töissä ollut vähän siistimpää puuhaa, lähinnä asiakkaiden kanssa jutustelua ja kuvailua, voi siis olla aremmassakin asussa. Nyt jalkaan olen sujauttanut kevään luottokengät, Miu Miun kiiltonahkaiset tennarit. Ei ole noiden kanssa sukkahousuongelmaakaan 🙂 Vinkiksi kerrottakoon, että Nina’silla on Helsingin valikoimissa juuri noita samoja Miu Miun tennareita, ihan tuota väriäkin. kuvakuvaViikonlopun somistusvinkiksi laittelen pari kuvaa. Ylemmässä on ihailemani Ilse Crawfordin Georg Jensenille suunnittelema kannun mallinen maljakko. Tuollaisen ottaisin kernaasti omaan kotiini, miten ihanalta esim. pioni näyttäisi tuossa kaadinta muistuttavassa maljakossa. Ilsen suunnittelemaan kokoelmaan kuuluu myös mm. kynttilänjalka ja metallirasia. Väreinä teräs, messinki tai kupari. Ihanan moderneja esineitä, tykkään eri metallisävyjen yhdistelystä.Toisessa kuvassa on Kotona Designin liitu/magneettitaulu. Voisin ripotella noita kotona ihan mihin huoneeseen tahansa. Tauluihin on kiva tehdä kollaaseja inspiroivista kuvista ja tietysti kirjoitella tärkeitä tai kauniita viestejä. Kuvan reunassa pilkistää Kartellin uutuusroskis, se käy toki myös maljakosta tai kukkaruukusta. Tuossa on ihana kellanvihreä sävy.Jaahas, se on nyt sitten viikonloppu – minulla se kuluu täysin pakkaushommissa. Muuttopäivä on ensi viikolla, enkä ole pakannut vielä mitään! Katsotaan miten ehdin lähipäivinä koneen ääreen, on sen verran paljon hommia tiedossa.I just love good quality silk shirts like this from Equipment. They seem to make your day a special one, at least I felt like that today. 

6 Comments

 1. Silkkipaita ja farkut on kiva yhdistelmä. Rentoa ja hienostunutta yhtä aikaa. Ballerinatkin sopisivat hyvin tuohon asuun.

  Muuttaminen on aina oma hommansa, mutta toisaalta siinä samalla on hyvä tehdä inventaariota, mitä omistaa, mitä tarvitsee ja mikä joutaa jo kiertoon. Itse olen tykännyt pakata peitot yms. mustiin isoihin jätesäkkeihin, joihin mahtuu paljon ja sitten nuo pussit voi vielä käyttää uudelleen.

  Kivaa viikonloppua!

 2. Silkkipaita! Arvasin, että se on Equipmentin. Olen kuolannut niitä Net-a-Porterissa, mutten uskaltanut tilata. Vielä. Silkkipaitis on kyllä perusvaate, se pitäisi olla.

 3. Upee asu! Noihan sen paitapuseron voikin pitää, että on edestä housujen alla. Monesti miettinyt, että roikottaakko päällä vai kuin. Mä en itse osaa pitää paitapuseroita, mutta nyt aion opetella. Kiitos vaatetus inspiraatiosta! Hyvä nähdä mallia! 🙂

 4. Ihastuttava asu – jälleen kerran. Tsemppiä pakkaamiseen. Muuttaminen on niiiin rasittavaa, mutta uuteen kotiin pääseminen palkitsee kaiken pakkaamis yms vaivan 🙂

 5. Anne (Malia)

  Arja:
  Juu, ballerinat olisivatkin oikein hyvät tähän asuun, nyt kuitenkin tennarit, kun on lämpimät sukkikset :))

  Täällä tosiaan järkkäillään laatikoita…

  Kivaa loppuviikkoa!

  Jone:
  Voi kuule, suosittelen tätä silkkipaitamerkkiä lämpimästi, on aivan ihanan tuntoinen ja laatuinen, ei varmasti kaduta, vaikka hinta kirpaisee. Vahingossa heitin kirjopesuun mun toisen Equipmentin!!! Sille ei käynyt kuinkaan 🙂 Uskomatonta.

  Johanna Koo:
  Kokeile ihmeessä tollee pukea, väljä paitis on mukava vaate 🙂

  Ihana jos on ollut inspistä!

  Minttu:
  Kiitos tsempeistä! Niitä vieläkin tarvitaan, tätä hommaa on edelleen 🙂 Eilen sain keittiön melkein valmiiksi.

 6. I love shirts from Equipment. I'm just going to buy one in "driftwood" color. This silk shirt + jeans – very simple and classy look:)