kuvakuvakuvaHei ja sunnuntaita! Kaiken tämän tavarahässäkän keskellä, kotiutetaan joitakin uusia juttujakin. Puhelinkin teille sohvapöydän vaihtamisesta ja tässäpä ensimmäinen esittely uusista pöydistä. Ympärillä on sellainen kaaos, että saatte tyytyä tällaisiin ensivilkaisukuviin. Kivalta näyttää, varsinkin kun saan ympäristön ja sommittelun valmiiksi. Nyt kokeilin viereen Kartellin Mademoiselle-tuolia, jossa on mustavalkoinen Missoni-kangas. Tuo tuoli päätynee pukeutumishuoneeseeni, mutta mallasin sitä puutuolin sijaan olkkariin. Ja hei, en voinut vastustaa pieniä kukkahankintoja, piipahdin eilen Piia Jaalalla ja ostin tietty pioneita ja leinikkejä (ne ovat makkarissa, joka on melkein valmis!).Kyllä se tästä, pikkuhiljaa. Nyt hommiin taas, kaivattu lepotauko tulee sitten Suomen Leijonien parissa iltapäivällä.Here are our new coffee tables, white they are 🙂 Everything around is still messy, but we are getting there.

5 Comments

 1. Teidän uusi koti näyttää kauniilta, onnea! Piti jo kysyä aikaisemman postauksen kohdalla, että minkä valmistajan nuo teidän ruokapöytä ja puun värinen sohvapöytä ovat? Ne ovat mielestäni tosi kauniita!

 2. Hei! Se puun värinen sohvapöytä oli virkistävän näköinen jotenkin niin kovin vallitsevan valkoisen huonekalumuodin keskellä. Ajattelin, että vihdoinkin joku tekee muulla tavalla kuin muissa blogeissa… Oi, onko sohvapöytä nyt lopullisesti gone? Se toi mukanaan lämpöä ja keskusteli hienosti muun puun kanssa. Mielenkiinnolla seuraan kotisi remppaa, omakotitalo on toteutumaton unelmani..;)

 3. Anonymous

  Hei onko teidän koiruliinilla annettu tuon karvan kasvaa vähän pidemmälle kuin ennen?

 4. Anonymous

  Hei! Hienoltahan uudessa kodissa jo näyttää 🙂 kertoisitko tarkemmin sohvapöydistä – mistä hankit ja mitkä pöydät on kyseessä. Voisivat sopia meidänkin olkkariin…

 5. Malia (Anne)

  Ilona:
  Kiitos vaan 🙂
  Ruokapöytä on teetetty Nolla Nollalla ja sohvapöytä on itse suunnittelemani ja teetetty puusepällä, molemmat ovat jalavaa.

  Pipsa:
  Tykkään itsekin puisista kalusteista, mutta tuo jalavan kauhtunut väri ei ollut kaunein mahdollinen olkkarin sävyihin, joten vaihteeksi halusimme jotain uutta ja päädyimme valkoisiin sohvapöytiin. Vanha pöytä on rakas itse suunniteltu, joten siitä ei tietenkään luovuta, vaan se odottelee varastossa seuraavaa käyttökertaa – joskus voi vaihdella huonekaluja. Huoneeseen tulee kyllä puuta edelleenkin 🙂

  Anonyymi:
  On tuo turkki ehkä vähän normia pidemmäksi venhähtänyt 🙂 pitäisi taas saksia!

  Anonyymi:
  Kiitos 🙂 Olen tekemässä sohvapöydistä parempaa postausta, kun huone ympärillä siistiytyy…
  Mutta kyseessä on Sisustuksen Koodista hankitut Stuan valmistamat Eclipse-pöydät. Tarkemmat koot ja värit löydät Stuan sivuilta: http://www.stua.com