kuvakuvakuvakuva Rakastan kesää ja toria! Parhaat vihannekset saa tietysti Sorrin kojusta, sieltä ostin ihania herkkuja, osa on jo syöty ja osa odottelee jääkaapissa. Kesällä tulee syötyä ihan eri tavalla kuin talvella. Nyt grillataan ja nautitaan vihanneksista ja salaateista. Uudet perunat ovat ihan lempiruokaani, voisin syödä niitä joka päivä, mutta täytyy toppuutella ja vaihtaa välillä salaattiin, vaikken ole mikään suuri vihreän salaatin ystävä. Kaalesta pidän myös kovasti, tuore varhaiskaali odotteleekin jo pääsyä ruokapöytään. Miten te teette ruokaostoksenne, löytyykö kaikki ruokamarketista, vai näettekö enemmän vaivaa ruoan hankkimiseen eri paikoista? Itse olen enimmäkseen laiskan puoleinen, tai olin, nyt tulee muutos!Mitä muuten kyssäkaalesta voi tehdä?I love to shop at the market place!

7 Comments

 1. Kattaus on puoliruokaa – torillakin. Tuollaisesta kojusta ostaisin melkeimpä mitä vaan!

  Minä olen sekakäyttäjä markettien ja muiden suhteen. Käytän säännöllisen epäsäännöllisesti kauppahallia, mutta paljon myös markettia. Kesäisin toria myös jonkin verran. Mökkimetkoilla suositaan aina paikallisia kauppoja ja paikallisia tuotteita.

 2. I May Say

  Valoittava torikoju!

  Peruselintarvikkeet hankin lähikaupasta tai -automarketista. Japanilaiset ja kaakkois-aasialaiset jutut omista erikoisliikkeistään ja kalat sekä jauhelihaa ihmeellisemmät lihat hallista. Tosin, automarketistakin saa nykyisin luomulihaa. PluSsaa siitä!

  Tällä hetkellä elämäntilanne sallii tälläisen "nirsouden", koska voin hoitaa asioita keskellä päivää ja pääsen bussilla ilmaiseksi (naperon kanssa kärryillä). Ja erikoisliikkeisiin teen täsmäiskuja silloin, kun maustetahnat, nuudelit jne ovat loppu.

 3. Uusi tyäpaikka ja tuli lähtö Vantaalle. Kyllä on ikävä Turun toria, varsinkin nyt, kun kesä tuli. Turussa tori on lähellä ja ulottuvilla, täällä varsinaista toria ei ole. Sitten on kyllä vitsit vähissä, kun on kotimaisten mansikoiden aika, eikä pääse niitä Raikolta ostamaan.

 4. Onpas vihenneksilla kovat hinnat siellä Suomessa.Tuoreilta ja hyviltä näyttävät ja ovat varmaan kevätkesän ensimmäisiä,joten ovat hinnoissaan,mutta kuitenkin.
  Minä juoksen ruoan perässä eli kauppareissulla saatan mennä moneenkin eri kauppaan,kun haluan aina sitä parasta ja tuoretta.Onneksi on valinnanvaraa nykyään.

 5. ..on juurikin se, että tori ja kauppahalli ovat lähellä! Ja nuo Sorrin kojun salaatit! Ovat kyllä hintansa väärti! Salaattikerä on iso ja siitä riittää moneen salaattiin. Saa myös maistaa eri salaatteja miettiessään haluaako tänään vähän makeampaa vai kitkerämpää salaattia.

  Lähikauppa on helppo ostospaikka, mutta hinnat käsittämättömiä. Luomumaidon hinnassa on ilmaa jopa 50senttiä verrattuna markettiin. Yhdistelen siis näin kesäisin toria, lähikauppaa ja markettia. En kuitenkaan jaksa nähdä vaivaa ja metsästää tarjouksia..Tori on eittämättä paras ja terapeuttisin!

  Kyssäkaali. hmm. Ei hajuakaan. 😉

 6. Anne (Malia)

  karkki:
  Saman suuntainen ostomeininki meilläkin. Nyt pyrin tekemään ruokaostoksia harvemmin ja harkitummin. Talossa on enemmän säilytystilaa, joten ruokaa voi hankkia isompia määriä kerralla.

  Todellakin, kaunis esillepano toimii ihan missä vain asiassa 🙂

  I May Say:
  On kyllä mukava kun asioita voi hoidella ajan kanssa ja leppoisasti. Tosin minä en voi valittaa, sillä olen ihan keskustassa töissä ja vieressä on tori, kauppahalli ja ruohonjuuri. Voin myös poiketa vapaasti noissa jos vain saan aikaiseksi. Ennen olin liian laiska (kauheaa), kun työmatka kulki tavaratalon läpi, tuli kaikki ruokaostot tehtyä samalla sieltä. Nyt ei enää sellaista :))

  Anonyymi:
  En nyt ihan ymmärrä miksi luulet että olisi?! Lettusella on LV:n panta.

  Jone:
  No voi, Turun tori on kyllä hyvä! Sinun täytyy löytää vakimarjapaikat jostain sieltä, varmasti löytyy hyvät kotikulmiltakin 🙂

  marjori:
  Tähän alkukesän aikaan hinnat ovat vielä aika kovia, tosin olen miettinyt, ettei me ikinä voida syödä itseämme vararikkoon, sen aiheuttaisi sitten joku muu. Joten ruoassa en pahemmin säästele :))

  murju:
  Kyllä, Sorrin salaatit on niin namia! Onneksi olen töissä keskustassa, ihan tuossa torin liepeillä 🙂 Mun uusin aamuhimotus on ne tuoreet pullat siellä torikojuissa, harva se aamu käyn ostamassa kaffepullaa töihin…

  Minä olen vähän huono säästämään ruoassa, ja jos säästäisin, tekisin sen miettimällä tarkemmin mitä syödään, en niinkään raaka-aineiden valinnassa.