kuvakuva: TantjohannaMinullapa alkoi tänään ensimmäinen osa kesälomasta! Pidän lomani useammassa osassa ja nyt on luvassa reilu viikko lomailua = kotihommia. Meillä ei ole tapahtunut viikkon mitään edistystä sisällä, mutta pihalla sitäkin enemmän. Tosin minä en ole ollut siinä juurikaan osallisena, vaan työt on hoitanut tuo isäntä, kauhea homma oli pihan pohjatöissä ja mullan levityksessä, lopputulos näyttää aivan älyttömän kivalta. Huomenna saamme siirtonurmen ja sitä rupeamme asentelemaan innokkaina. Jospa viikonloppuna pihaa koristaisi vehreä nurmi. Sadekkaan ei haittaa, sillä vesi tekee vain hyvää nurmikolle.Kunhan nyt tämä loma starttaa kunnolla ja piha on saatu hyvään vaiheeseen, voimme keskittyä sisälle. Tänään hain String-hyllykköni Artekista, sen haluaisin koota mahdollisimman pian. Sain eilen myös Hayn juttuni, eli terassin pöydän ja makkarin yöpöydät – ihanaa! Kuvia seuraa perässä.Olin tiistaina Helsingissä ja kiireen keskellä ennätin pistäytyä katsomassa COS-myymälän. Odotin hirmusti kaikkea houkuttelevaa, mutta vähän petyin valikoimaan, tuntui että siellä oli aika paljon tekokuituisia lipareita. Mutta löysin kyllä puuvillaisen neuleen ja rannekorun. Niistäkään ei ole vielä kuvaa esiteltäväksi, mutta pian pian :)Postauksen kuvan löysin Tant Johannan kauniista blogista. Tuossa kuvassa on jotain ihanan herkkää, tykkään värimaailmasta tosi paljon. Pienet pastellliset pisteet näyttävät sisustuksessa niin heleiltä juuri nyt. Omassa kodissa pastellia tuo esim. keittiön ikkunalle asettelemani haalean vaaleanpunaiset mummopelargonit – oi mikä näky se onkaan, niin kotoisa. Siitäkin luvassa kuvaa piakkoin, ehkä jo ennen kuin uudet keittiön tasot saapuvat, niitä siis vielä odotellaan. 

5 Comments

 1. Tosi kaunis kuva!

  Ja oijoi, odottelen jo kuvia teidän uusista ihanuuksista 🙂

 2. Kivaa lomaa Sinulle sataa tai paistaa.Täällä Ranskassa ukostaa ja on hellettä ja tätä jatkuu ainakin pari päivää vielä.
  Hauskoja hetkiä sisustuksen ja puutarhan parissa.Tulen aina joskus vilkaisemaan kuinka nättiä tulee.

 3. Tuon kuvan tuoli on juuri se mistä haaveilen uuteen kotiin… On moderni ja sopisi meidän pöydän kanssa niin hyvin…

 4. Anne (Malia)

  I:
  Tuo kuva on kyllä ihana 🙂

  Loma on alkanut oikein mukavasti, täällä työleirillä heh.

  marjori:
  Kiitos, täällä on ollut aika huimat ilmat, no ei se ole menoa haitannut 🙂

  Marre:
  Tuo Eamesin tuoli on kyllä ihana, hyvä valinta 🙂