kuvakuvakuvaOn sitä aikamoiseksi mennyt tämäkin blogi – kuvailen lautakasoja. Ollaan vain niin innoissamme, kun ihan pian valmistuu uusi terassimme. Vanha versio revittiin pois ja pohjaa laajennettiin jatkumaan hitusen talon sivulle ja etupuolelle, näin saimme lisää tilaa, sen lisäksi pääsimme eroon rumista ruskeista uritetuista terassilaudoista. Huomasin jo näiden muutamien viikkojen aikana, kuinka epäkäytännöllinen tuo lauta oli, urista ei saanut millään hiekkoja ja roskia pois, tumma väri lisäsi nuhruista ulkonäköä, siinä näkyi kaikki roskat. Uusi terassi laudoitetaan Siperian lehtikuusella. Pidän sen sävystä, tuo tulee harmaantumaan kauniisti ikääntyessään. Puussa on itsessään luonnollisia öljyjä, joten sitä ei tarvitse käsitellä millään myrkyillä, sekin on suuri plussa. Kyllä kelpaa kelliä noilla laudoilla. Aiomme pitää kalustuksen niukkana, jotta terassilla voi makoilla ja oleilla vapaasti. Terassikalusteet tulevat olemaan keveitä ja valkoisia. Ruukuiksi valitsimme valkoista ja saven väristä, niitä sekoitellaan, sillä tykätään rennosta meiningistä. kuvaTuo kuva on näkymää keittiön ikkunasta. Pysähdyn niin usein ihailemaan maalaismaisia näkymiä, kaupunkinäkymistä olen saanut jo ihan tarpeekseeni. Tänäänkin katselimme Lettusen kanssa kuinka paikallinen kissa kirmaili tuossa niityllä. Ihana kun kaikki alkaa vihertää, tulee rehevää. Jääkiekko on muuten vähän sekoittanut meidän touhuilutahtia, tänäänkin peli tuli juuri keskellä kaikkea touhuiluaikaa. Toisaalta onhan sitä levättäväkin välillä, sitten jaksaa paremmin kun joutuu muuttohommiin ja pihahommiin, nämä tähänastiset ovat vähän kevyempää toimintaa.Huomenissa laittelen taas jotain muuta kuvaa kuin lautakasaa. Jospa vaikka esittelisin ne Ninasilta ostetut kenkulit. So this is where we are at, this blog has turned into something weird, I am posting a picture of piles of timber. But we are so exited about the new terrace which is about to be ready very soon. It will be larger and the timber will be lighter, something natural untreated which will go greyish in time. There is also a picture of the view from the kitchen window, so different from the view in the city. I like <3Tomorrow I will post something normal, like my new shoes.

3 Comments

 1. No nämä lautakasapostaukset ja kaikki kotiin ja sisustukseen liittyvä on ihan mahtavaa!

 2. Kiva postaus! Mukava seurata energisten tehopakkausten touhuiluja;)) Jospa se tarttuisi… Sainkin idean postauksestasi kuumailmapuhaltaa pois englantilaisen öljyn terassiltamme. Se repsottaa kauhean näköisenä talven kulutuksen jälkeen. Nyt on puoleksi harmaa ja puoleksi keskiruskea. Ei enää kolmatta kevättä samaa öljyämisoperaatiota… Jihuu!

 3. Malia (Anne)

  Oi, meinasi unohtua tämän postauksen vastaukset!

  anni:
  Kiva kuulla 🙂 Näitä kotijuttuja taatusti tulee.

  Nipsuli:
  Voimia sinnekin puuhailuun!
  Meillä on onneksi ammattilaisia apuna tässä remonttihommassa 🙂