kuvakuvakuvakuvakuva(paita H&M Trend (saatu) / farkut Acne / laukku Samuji  ja ballerinat Repetto (molemmat Nina’s))Päräytin tänään ruokatunnilla uuden laukun, en voinut olla astumatta lempiliikkeeseeni sisälle, nimittäin tietysti Turun Nina’siin. Siellä se nökötti hyllyllä, ihana Samujin ruskea clutch. Olin vähän katsellut tuota aikaisemminkin, nyt soviteltuani, en malttanut olla ostamatta sitä. Kipaisen usein ruokatunnilla kaupungille asioille, silloin on turha raahata isoa laukkua, tuo on juuri kätevä napata kainaloon. Laukku on kuitenkin niin tilava, että tarvittaessa sillä voi lähteä liikenteeseen pidemmällekkin kaupunkireissulle – toisaalta se sopii myös mekon seuraksi jos menee illalla syömään. Oikein monipuolinen kainaloinen siis. Nahka on ihanan jämäkkää ja paksua, kuitenkin joustavaa, just niin kuin pitääkin.Kuka muistaa vastaavan malliset laukut tuolta 80-90-lukujen taitteesta. Meillä oli tyttöjen kanssa juuri samanlaiset laukut aina käytössä tuohon aikaan. Niitä raahattiin mukana niin päivisin kuin iltaisinkin, joten uskon tottuvani uudelleen tuohon hihnattomaan malliin.Päivän työasu oli harmaa. Olen odotellut lämpimiä säitä, jotta saan alkaa käyttää tätä H&M Trendin pehmoista neulospaitaa. Voi miten mukava ja minun tyyliseni se onkaan. Seuraavaksi kokeilen yhdistää sen mustaan minihameeseen ja korkoihin. I have a new bag fom a finnish label Samuji. The leather feels so good, really thick and still soft to touch. My outfit of today was all gray, this H&M Trend sweater is a favourite, next I will try it with a short skirt and heels. Ps. Alla olevan postauksen ihana matto on Ligne Rosetin valmistama! Suomessa Ligne Rosetin tuotteita edustaa yksinoikeudella Skanno.

5 Comments

 1. Todella kaunis laukku; yksinkertainen ja hillitty! Olen etsinyt juuri tuollaista, jota voisi käyttää myös ison laukun sisällä nahkapussukkana. Mikä tuon koko noin suurinpiirtein on?

 2. Anne (Malia)

  Karla:
  Kiitos, laukku on tosi kiva ja simppeli. Koko on 35×26 cm, aika kookas, mutta tuota on pienempääkin mallia. Kurkkaa samujin omilta sivuilta 🙂

  suvi m:
  Eikö 🙂

 3. Samuji on tehnyt hyvää työtä tässä! Tykästyin laukkuun heti kun näin sen ja se on ollut kovassa käytössä pitkin kevättä. Hyvä hankinta!

 4. Anne (Malia)

  Niin on, olen kovin tykästynyt Samujin juttuihin. Laukku on ollut ihana ihana 🙂