kuva

No niin, nyt olen suorittanut random org-generaattorin avulla avonnan Estelle & Thild-kilpailuun. Kiitoksia vielä kaikille osallistujille, oli kiintoisa lukea vastauksianne. Onni suosi tällä kertaa Petriinaa, joka osallistui kisaan alla olevalla kommentillaan:

Käytän ihonhoidossa

Käytän ihonhoidossa pääsääntöisesti luonnonkosmetiikkaa, samoin hiustenhoidossa. Tutkin ainesosaluettelot hyvinkin tarkkaan, periaatteella, että mitä lyhyempi, sen parempi. Estelle & Thild kuulostaa sellaiselta sarjalta, johon haluaisin tutustua. Nyt on käytössä Madara, oikein miellyttävä tuttavuus sekin.

 

3 Comments

 1. Tämä olikin miellyttävä yllätys ! Odotan mielenkiinnolla pakettia, ihanaa päästä testaamaan uutta 🙂

  Mun pitää varmaan lotota, onnetar on ollut sen verran suosiollinen tässä viime aikoina !

 2. Moi!

  Olisi sisustus kysymys 🙂 Oletkin täällä joskus antanut vinkkejä meille miten tehdä asetelmia, ja nyt kaipaisin apua myös minä.
  Itselläni on Hayn Tray table, ja ostin eräältä reissultani Driaden turner kynttiläjalkoja. En nyt vain keksi miten saisin "sidottua" ne yhteen. Miten sommittelisit itse asetelmaa jossa ns. pää objektina on suurehko moderni, krominen esine?

 3. Anne (Malia)

  Petriina:
  Jippii, kiva aina kun voi jollekin arpoa palkinnon 🙂

  L:
  Anteeksi hidas vastaaminen!

  En tiedä minkä kokoinen Tray sinulla on, mutta käyttäisin kirjapinoa apuna asetelman tekemisessä. Jospa laittaisit lempparikirjoistasi pienen pinon kynttilänjalkojen viereen ja kirjapinon päälle vaikka yhden kukan pienen maljakon ja siihen kauniin kukan tai jonkun kasvin oksan. Myös lasiset tuikkukipot tai kivat keramiikkavaasit sopivat kirjapinon päälle.

  Kirjat pehmentävät kromia ja suuren esineen vieressä muuten yksinäinen pieni asia näyttää hullulta.

  Kannattaa kokeilla 🙂