kuvakuva(neule Acne / hame J Lindeberg / kengät Clone)Hei, täällä kauniina kesäpäivänä heilutellaan hameen helmoja, miinuksena kokonaisuudessa on mustat sukkikset, mutta en tohtinut paljastaa valkoisia jalkojani. Töissä on ihanat alehulinat, mukavaa kun on paljon hyväntuulisia ihmisiä liikkeellä. Päivä on ollut ihana, sillä käväisin lounaalla Cocon kanssa, tämä bloggari vaan unohti kuvata Roccan kauniin annoksen. Tosin minä jätin salaatistani kaikki salaatinlehdet 🙂Hello, I am wearing a skirt today! Today has been a really nice day, it is very busy here at the shop and all the people are so nice. I also had a lunch with the sweet Coco, unfortunately this blogger did not snap a pic of the delicious salad we ate.

3 Comments

 1. Anonymous

  Mustien sukkistesi hyvä puoli on, että vetävät huomion Upeisiin jalkoihisi! Sun "koivet" on näköjään tehty lyhyitä hameita & kauniita kenkiä varten 🙂

 2. Pakko on sukkiksia käyttääkin, ei nuo lämmöt niin kovia ole… valitettavasti.. No hetkittäin kylläkin mutta viileä tuuli haittaa..

 3. Anne (Malia)

  Anonyymi:
  Heh, just en haluaisi korostaa mun ripakinttuja pattipolvineen :)) Mut kiitos kovasti kehusista.

  Marre:
  No tosiaan, lämmikkeeksikin tarvittiin 🙁 höh.