kuvakuvakuvakuvaTänään oli aika kivan kesäinen päivä, ei mikään superlämmin, mutta auringossa oli ihan tarpeeksi mukavaa. Meidän Lettunen on saanut kesäkampauksen, poika näyttää niin pikkuiselta tuossa lyhyessä turkissaan. Nyt on ainakin mukava meuhkata pihalla, turkki ei takkuunnu eikä kutita roskista. Söimme terassilla perinteisesti grillattua makkaraa, uusia pottuja ja fetasalaattia. Pöytää koristaa uusi Marimekon vahaliina, pidän liinan kodikkaasta tunnelmasta, samalla se suojaa pöydän pintaa ja on mukavamman tuntuinen auringossa, kova valkoinen pöytäpinta nimittäin heijastaa aika voimakkaasti valoa. Kartellin valkoisia tuoleja odotellaan vielä pöydän ympärille, nyt siinä on meidän vanhat Magiksen Air-sarjan klaffituolit.Today was a nice summer day, we ate at the terrace and did some gardening as well. Our dog Lettunen looks so small now that his fur has been trimmed really short. 

9 Comments

 1. Ihanan näköistä, ja niin kesäistä. Toivottavasti viikonloppuna aurinko paistaisi täälläkin, täytyisi päästä istuttamaan yrttejä ja ehkä pari kesäkukkaakin…

  Sitten vielä kysymys täysin aiheen ulkopuolelta: Olen oikein ihastunut noihin Miumiun niittitennareihin ja mietin vaan niiden kokoa, jostain ole kuullut että ne olisivat reilumpaa mitoitusta. Liikkeeseen en pääse itse sovittamaan eli koko pitää vaan arvioida. Sinullakin on Repetton kenkiä, eli onko kokosi esim. niissä sama kuin tennareissa vai joku muu?

  -Anna

 2. Kivalta ja kotoisalta näyttää teidän terassilla 🙂 Meiltäkin löytyy tuo samainen Marimekon vahakangas ja tykkään myös! Voi ihanaa Lettusta <3

  Mukavaa viikkoa sulle!

 3. Marimekon vahakangas löytyy myös meidän mökin terassin pöydältä, ei samaa kuviota vaan Unikkoa, kukat mustia ja pohja harmaata. Sopii hyvin retromökkiin.. 🙂
  Ihana on tuo teidänkin pöytäliina!

 4. Näyttää niin kivalta! Tuo terassi näyttää lämpimältä – voi melkein aistia puun tuoksun tänne. Nursti on tosiaan kuin golfkentällä -superi!

  Nähään!

 5. Hei kyllä näyttää ihanalta piha ja kaikki!<3 Lettusella paljon tutkittavaa!Mukavaa ja lepposta kesää sinne!<3

 6. Anne (Malia)

  Anna:
  Oi että, toivotaan paistetta ja lämpöä sinne! Minunkin pitäisi ennättä istuttaa yrttejä pihamaalle.

  Mun Miu Miun kengät on kokoa 36,5 ja normisti käytän kokoa 37. Mutta varmasti myös normikoko passaisi hyvin. Repetoissa taasen mulla on toisissa koko 37,5 ja toisissa 36, ovat eri mallia. Kinkkisiä nämä kokojutut. Mutta siis neuvon Miu Miun kengissä valkkaamaan se normaalin koon tai puoli numeroa pienemmän. Tennarit ovat ihanat ja tosi kestävät, suosittelen!! 🙂

  I:
  Tykästyin kovin tuohon vahakankaaseen, mulla oli ennestään siitä kuosista jo muutama pikkujuttu.

  Kivat viikonloput!

  Kirjoittanut:
  No joo, meillä on tuollainen pieni nousu tuossa nurmessa, ei se kyllä mikään varsinainen rinne ole. Rinne on sitten taaempana, se on korkeahko ja siihen tulee kivikkokasveja ja sen sellaista.

  Marre:
  Hyvät vahakankaat on niin käytännöllisiä ja pirteitä 🙂

  Saija:
  No niin on, oikein nautin pojan puolesta. Ja arvaa kuinka hän nauttii pihanurmesta, juoksee innoissaan ympyrää ja pelehtii siinä. Vielä täytyy malttaa hetki kyllä nurmikon juurtumista, että poika pääsee oikein kunnolla temmeltämään.

  Coco:
  Juu, tää meidän pihamaa ja terassi on oikein kodikkaat 🙂

  Pitäisi pian pian nähdä! Olisi paljon juteltavaa 🙂 josko ensi viikolla lounaalla?

  Satu:
  Heissuli muru <3 kiitos! Ihania kesäpäiviä myös sinne!!