kuvaPikkuinen vilautus meidän kodinhoitohuoneesta. Sinne saapui tänään tuo Kustavin Puun Fregatti-penkki. Mielestäni se sopii ihan täydellisesti huoneeseen, niin mittansa, kuin näkönsäkin puolesta. Minun on pakko tehdä siitä vielä tarkempi kuvallinen esittely, niin kaunis se on. Sarjaanhan kuuluu myös esim. ruokapöytä. Samalla saapui myös uudet työtasomme keittiöön, en malta odotella niiden asennusta, toivottavasti ensi viikolla.Meidän kodinhoitohuone toimii myös saunan pukuhuoneena, joten penkki on käytännöllinen tässä tilasssa. Etsinnässä on mukava naulakko penkin päälle, yksi ehdokas on Hang it all, mutta kartoittelen muitakin vaihtoehtoja. Tai sitten rivi esim. Mama-koukkuja. Ikkunassa on Bakerin Ferns-kankaasta ommeltu laskosverho, joka kiinnitettiin kattoon, näin ikkuna näyttää korkeammalta. Varsinaista näkösuojaa ei tarvita, mutta halusimme tilaan jotain pehmennystä. Lattialla nököttää Vipin pyykkikori, jolle tosin ei enää ole niinkään tarvetta, kun kaapeissa on isot pyykkikorit, toisaalta onhan säilytystilaa. Matto on Pappelinan valkoinen Svea, sopii kuin nakutettu kodinhoitotilaan, johon kuljetaan myös ulkoa. Huoneen kaikki seinät on kaakeloitu isoilla valkoisilla laatoilla, siitä tykkään kovasti. Lattialla on ihan perus 10×10 harmaa laatta. Kaapistot ovat lattian harmaat ja kiiltopintaiset, oikealla puolen kuvaa on kulmittain ylä- ja alakaapit. Olisin halunnut vaihtaa ovet valkoisiksi, mutta se jäi nyt tällä erää. Esittelen erikseen tuon toisen nurkkauksen, siihen toivottavasti saan uuden työtason nykyisen mustan kivijäljitelmälaminaatin tilalle. Vetimet olemme heti vaihtaneet kaappeihin, noissa oli sellaiset perinteiset kaarimalliset vetimet, uudet kantikkaat ja massiiviset helat muuttivat kaapistojen ilmeen kerralla paljon ylellisemmäksi. Myös kattovalaisimet olisi tarkoitus vaihtaa, tilalle meiltä löytyy Zeron A-lampanit, ne ovat lasiset ja roikkuvat – tekevät huoneesta kodikkaamman.This is our laundry room. We use this space a lot, so it is important that it looks nice. 

13 Comments

 1. Raikkaalta ja valoisalta näyttää! Se on aina hyvä juttu.

 2. Anonymous

  Kaunnilta ja harmoniselta näyttää, mietin vain että onko kodinhoitohuonenne kuivaa tilaa? Kyseisten valaisimien IP-luokitus on vain 20, riittääkö se?

 3. Anne (Malia)

  Jone:
  Juu, valoisa tuo tila on, se on hyvä juttu 🙂 ihan en rakasta harmaita kaapistoja, mutta eiköhän niihin totu.

  Anna M:
  Se verho oli kyllä nappivalinta tänne 🙂

  Anonyymi:
  Kiitti, toivoisnkin tuon tilan olevan rauhallisen ja harmonisen näköinen, kaikesta toiminnallisuudestaan huolimatta.

  Tila ei ole kostea tila, siellä ei ole muuta kuin tasossa allas, eli vastaava kuin keittiössä. Joten nuo valaisimet sopivat kyllä, vaikka IP-arvo on kuivan tilan.

  suvi m:
  Kiitti siskoseni 🙂 Tykkään tosi paljon tuosta klassisesta saniaiskuosista! Me tilattiin siitä Koodiin tyynyjäkin.

  Anonyymi:
  Tähän tilaan ei tarvitse olla kostean tilan IP:tä.

 4. Anonymous

  Kuka jaksaa vatvoa jotain IP:tä?
  Hankkikaa elämä!

  Mun IP on 253.596.144.132

 5. Ihana toi Pyykkikori !
  Täällä tahtoo samanlaisen 🙂
  Muistaisitko yhtään sen hintaa…..

 6. Anonymous

  Ai kuka jaksaa vatvoa jotain ip:tä?
  No varmaan se, joka ei halua koko talon palavan tuhkaksi.

 7. Anne (Malia)

  Kikka:
  Pyykkikori maksaa 415 euroa, tyyris mutta tosi käytännöllinen ja kätevä, puhumattakaan siitä kuinka upea se on 🙂

  Satu:
  Juu, rakastan tuota verhokangasta!

 8. Minua kiinnostaa kovasti mistä olet löytänyt uudet vetimet kaapin oviin?
  Haluaisin samantyyliset omaan keittiöön..

  Aurinkoista kesää!

 9. Anne (Malia)

  Vetimet on hankittu ihan keittiöliikkeestä, Orikedon keittiötukusta. Keittiöliikkeissä on paljon kuvastoja joista voi tilata haluamiaan vetimiä. Kannattaa kysellä.