kuvakuvaOlkkarissa tänään aamupäivällä – ollaan sentään saatu Stringit tänään paketista ulos, siihen se vielä jäikin. Kukkia on tietysti pöydillä, vaikka muuten onkin ihan keskeneräistä. Täytyyhän sitä jossain katsetta lepuuttaa.kuvakuvaMutta tosiaan, sisällä ei tehnyt mieli kauaa oleskella, piha ja pihatyöt kutsuivat. Miksiköhän tuohon tomaattiin on ilmestynyt noita vaaleita läikkyjä lehtiin, ovat myös ihan kipristyneet – kuka tietää?kuvakuvaEnpä muuten ollut edes tajunnut miten paljon tarkempi täytyy olla aurinkorasvojen suhteen, kun viettää päivät pihalla. Onneksi minua on muistettu sekä Eucerinilta, että Nivealta. Molemmat lähettivät aurinkorasvaputelit, kumpikin on oikein hyvää ja kovassa käytössä. Tuo Eucerinin 50 suojakertoiminen pääsee aina pihapäivinä nassuun ja Nivean 20 suojakertoiminen kaupunki- ja työpäivinä meikin alle. Olisin kovin mielelläni pukeutunut tänään kuvassa roikkuvaan vaateparteen, mutta kotihommissa toimi paremmin mustat lököhousut ja vanha raitapaita. Kuvassa on äskettäin ostamani Filippa K:n harmaa paita ja Current Elliottin ihanat läikkyvärjätyt farkut. Niiden kanssa tuo Chanel-laukku passaa niin hyvin, että pääsi somistamaan kuvaan mukaan.kuvakuvaIllalla hovikokkini valmisti taas grillissä herkkuja. Me syödään kyllä niin nautiskellen ja pitkään kynttilöiden palaessa, terassilla on aivan ihanaa oleskella. Ei vaihdettaisi takaisin kaupunkiin sitten millään 🙂 Käytiin ennen ruokaa ilta-ajelulla hakemassa tänään saapuneet Kartellin Audrey-tuolit. Nuo ovat ihan mielettömät! Jos siellä joku harkitsee ulkotuoleja, kannattaa pitää tämä tuoli mielessä. Materiaali on alumiinia, ovat vahvat ja keveät. Kokovalkoisena minusta äärimmäisen nätit. Tällaista täällä tänään. Kummasti tämä lomaviikko sujahtaa ihan vaan touhuillen ja oleillen. Vaikka paljon on saatu aikaan, paljon on vielä tekemättä – sillä välillä ollaan vain kellitty terassilla tai nurmella ja nautittu olosta. This is how my day looked like today. There is still so much to do inside, at least the Sting shelf is out of the box now. But I didn’t want to stay inside for long, so I went outside to do some garden work and to just enjoy the sun. I remembered to wear sunscreen, got these from Eucerin and Nivea, both are really good. I have bought a new sweater from Filippa K and amazing jeans from Current Elliott, would have wanted to wear them today, but when gardening, I had to wear something not so nice, like sweatpants and an old t-shirt. In the evening my ”private cook” prepared a nice dinner with his Weber, it was so wonderful to eat ouside. Notice our new Kartell Audrey chairs, they are just perfect in white.

12 Comments

 1. Ihana postaus. Tulen iloiseksi näistä sinun kotihääräilypostauksista – näyttää että todella olette tehneet hienon valinnan ja löytäneet upean uuden kodin. Kivaa ja aurinkoista viikonloppua.

 2. Kiva nähdä kuvia teidän uudesta kodista, näyttää ihanalta! Mahtavaa, että olette päässeet nauttimaan pihasta – juuri oikeaan aikaan tuli tuo muutto, kun kesä alkaa vasta olemaan parhaimmillaan! Ihanaa viikonloppua!

 3. Hih, hetken katsoin, että eka kuva olisi Koodista 🙂 Nuo uudet tuolit näyttää tosi kivoilta! Ja varmaan arvaatkin , että täällä jo kovasti odotellaan kuvia Stringeistä paikoillaan 🙂

  Teillä kyllä näyttää elämä niin lepposalta siellä, nauttikaa!

  Mukavaa perjantaita sulle ja miehellesi ja Lettuselle tietty paljon rapsuja 🙂

 4. Anonymous

  Ihania kuvia ja ihana tuo Filipan paita! Saako tiedustella mistä paidan hankit? 🙂

 5. Anonymous

  Tässä on alkanut itsekin jo harkita omakotitaloa! Ei kyllä enää kerrostaloa osaisi ajatella, vaikka ne jugendtalot niin ihania onkin.

  Miten paljon teillä muuten painaa Lettunen?

 6. heippa täältä Kokkolasta!kylläpä näyttää kivalle uusi koti ja piha!Ihanaa!<3Mä huomen hyppään junaan ja meen tiinalle,kivaa!Näin muuten vanhempas torilla!!halit sinne!<3

 7. Anonymous

  Hiukan ironisesti vaikuttaisi siltä, että tomaattisi on kärventynyt liian kovassa auringossa 😉

  Ihania kuvia uudesta kodistanne! Itsekin muutin vuosi sitten maalle ja kaupunkiin emme enää palaisi, vaikka työmatkan meneekin n. 35 min päivittäin 🙂

 8. Piiatuuli

  Oikein ihania nämä sinun elämäniloiset omakotitalopostaukset. Välittyy kyllä ihanasti tuo teidän ilo omasta pihasta. Minullakin juuri massu täysi kun minunkin oma hovikokki grillasi meille kivat iltasapuskat, olen onnekas kun omistan tuon hovikokin, itseä ei ruuanlaitto oikeen nappaa. Teen mieluummin muita töitä, kyllä kesä ja grillaus illalla on ihanaa… vielä olisi tietysti ihanampaa kun olis kesälämpötilat, mutta täällä Kokkolassa ei vielä sellaisista ole päästy nauttimaan.

 9. Piiatuuli

  niin ja muuten huippuihanat nuo teidän uudet tuolit!

 10. Anne (Malia)

  alma:
  Oi miten kiva kuulla, että postaus oli kiva 🙂 Vähän sekalaista sellaista kaikkea.

  Kyllä tosiaan nautitaan täällä asumisesta.

  Mahtista viikonloppua sinullekin!

  M:
  Sanos muuta, mietittiin itsekin, että tämä ajoitus oli ihan nappi. Nyt saadaan nauttia heti kesän alusta saakka omasta pihapiiristä 🙂

  Ihanat viikonloput myös sinne!

  I:
  Heh, Koodissa on sama sohva ja sama sohvapöytä ryhmänä 🙂

  Elo täällä maalla on kyllä mukavan leppoista, Lettunen nauttii siinä kun isäntäväkikin.

  Mukavaa viikonloppua!

  Anonyymi:
  Kiitti 🙂 Hankin tuon Filipan nelly.comista, en ole nähnyt Turun kaupoissa tuota mallia.

  Anonyymi:
  Ainakin meidän elämäntyyliin sopii omakotitalo paremmin kuin hyvin. Minusta keskusta-asuminen sopii hyvin aktiiviselle ihmiselle, joka viettää paljon aikaa harrastuksissa, ravintoloissa, elokuvissa jne. Me vaan maattiin sohvalla….nyt on paljon mukavampaa.

  Lettunen painaa n. 6 kg.

  Satu:
  Oih, ihanaa ja hauskaa Helsinki-reissua! <3

  Anna:
  Kiitos paljon 🙂

  Anonyymi:
  No niin vähän itsekin epäilin, että onko paikka vähän liian kuuma tomaatille, toisaalta luulin sen viihtyvän auringossa..täytyy tutkia aihetta 🙂

  Kyllä tämä maaseutumainen elämä on niin ihanan rauhallista ja kaunista. Mihin vain katselee, niin näkee kauneutta ympärillä.

  Piiatuuli:
  Mukava kuulla että postauksesta välittyy se onni ja ilo miltä täällä tuntuukin 🙂 Me tykätään niin kotielämästä, eli tämä on meille oikea ratkaisu. Ja olen syönyt ihan sikana, kun on tuo kokki päässyt vauhtiin :))
  Toivottavasti teillekin tulee lämmintä, eipä täällä varmaan paljon kummempaa ole ollut.

  Juu, tuolit on huippikset!

 11. Näyttääpä kauniilta!

  Minusta taas tomaattisi on voinut saada kylmää, viime aikoina yöt olevat olleet aika viileitä ja omille terassitomaateilleni kävi samoin öiden viileydessä, kun eivät olleet vielä "karaistuneet" ulkoilman viileyteen.