kuvakuvakuvaMinun mummopelargonit keittiön ikkunalla, tykkään tuosta perinteisestä kukasta tosi paljon, erityisesti hennon vaaleanpunaisena. Myös kuluneet saviruukut ovat heikkouteni, niitä on tullut keräiltyä vuosien varrella. Keittiössä on pieni mausteprojekti. Löysin Kodin Ykkösestä oivat metalliset maustepurkit, nyt niitä täytellään ja merkkaillaan. Purkkeihin kuuluu kaksi erilaista annostelijaa, sirotin tai yksireikäinen malli, kätevää. Käyttelen ensimmäistä kertaa tuollaista vanhanaikaista Dymoa, sen huomaa noista kahdesta ekasta etiketistä 🙂 toisessa jäi kirjaimet vajaiksi ja toisessa on yksi ylimääränen ärrä. Ei se niin tarkkaa ole.Kuvissa näette vielä meidän vanhat laminaattiset keittiötasot. Uudet tammitasot asennetaan huomenna, jee!kuvaStringit on seinässä. Tuohon leveämpään osaan odotellaan jälkitoimituksena kaappiosaa, se saapunee pian. Ihana kun saa vähän kirjoja ja esineitä esille. Aion pitää hyllyssä vaihtuvaa asetelmanäyttelyä. Tuohon kohtaan String-hylly oli kyllä hyvä valinta. Vaihtoehtoina oli myös Muuramen Mup tai Muuto Stacked. Päädyin kuitenkin Stringiin sen ilmavuuden takia, seinän pätkä on lyhyt ja lähellä ikkunoita.kuvakuvaRakastan kukkaniittyjä, jo pienenä lempipaikkani oli kotimme lähellä sijainnut kukkaketo, sinne karkasin aina poimimaan äidille kukkasia. Olenkin erityisen iloinen meidän takapihan kukkakedosta, mikä ihana näky se on keittiön ikkunasta. Bonuksena sieltä voi käydä poimimassa kukkia maljakkoon. Eipä siellä kasva heinien lisäksi kuin leinikeitä ja apiloita, ainakaan toistaiseksi. Mutta minä iloitsen niistäkin kovasti. Poimimani kukat asettelin kirppikseltä aikanaan löytämääni Röstrandin posliinimaljakkoon, se on yksi lemppareistani. Arabian vanha lautanen on miehen perintöjuttu, tykkään tuommoisista vanhoista esineistä.Maanantaina alkaakin loman jälkeinen arki, joten blogissakin keskitytään lisäksi myös vaatejuttuihin. On taas ilo puketua muuhunkin kuin kotiasuihin. Random pics from this Sunday. I love the flower field at our backyard, it is so nice to be able to pick flowers for the house. Tomorrow I will go back to work, so this blog will go back to normal with some outfit posting as well. 

7 Comments

 1. Oih, näyttää ihanalta! Tosi kauniin väriset pelargoniat ja neilikat! Ja String <3

 2. Mullakin saman värisiä pelargonioita1<3 ja rakastan luonnon kukkia!

 3. Anne (Malia)

  red rose:
  Kiitos, kukat ja string-hyllyt on kyllä aina kivoja 🙂

  I:
  Kiitos I, kaikki noi lemppareita 🙂

  Satu:
  Mä rakastan kans kaikkia kukkia!

 4. Voi kun kivoja maustepurkkeja 🙂 Koska olet Kodin Ykkösestä ostanut? Ainakaan nettisivuilta ei kyseisiä purkkeja löytynyt.