kuvaTjaahas, minäkin kokeilen postata tänne päivän instagram-kuvia. Olen ihan pihalla koko sovelluksen kanssa. Siis jos seuraa jotain henkilöä, näkyykö ne kuvat vain kännykkään, tuleeko uusista kuvista joku ilmoitus, voiko omia kuvia ladata jotenkin suoraan netistä blogiin jne. Kuka tietää ja osaa kertoa? Minulla on kyllä yksi ihanimmista työmatkareiteistä, pari ylintä kuvaa aamuisen työmatkan varrelta, eka kuva meidän talon ja bussipysäkin välistä – ihanan maalaista 🙂 Yritin kuvata itseäni, huomaa etten ole harrastanut tuollaista kännykkäkuvaamista, olipas vaikea saada nassu ruutuun. Ja siis onhan instagram-kuvissa oltava pakolliset hortensiat, niin ja kenkien kärjet myös. Meille on tullut töihin noita ihania L:A Bruketin saippuoita ja tiskiaineita, pullot ovat vastustamattoman nättejä ja sisältö herkullisen tuoksuista, vielä luonnonmukaistakin, joten mikäs sen parempi kombo.Käytiin tänään mun työpäivän jälkeen Plantagenissa, saatettiin ostaa ”vahingossa” 1000 kg liuskekiviä – kun sai halvalla. Neljännes vasta tuotiin kotiin, loput pitäisi hakea huomenna – auto parka. Ostettiin myös iso kasa perennoja, jee! Pihallamme on muutamia muitakin uusia, kalustukseen liittyviä jutskia, yritän kuvailla viikonloppuna niitä teille.My instagram pics of today. I really do not understand how that system works.PS. Eeva on tehnyt kivan jutun Lilyyn kesän matkaajien avuksi, minäkin kerron siellä muutaman Turku-tärpin. Kurkkaa juttu tästä.

5 Comments

 1. Jep. Jokivarren reitti töihin ei voisi kauniimpi olla. Ainakin näin kesäisin.

  -Marie-

 2. Anonymous

  snapwidget.comin avulla saat Instagram-kuvasi latautumaan suoraan blogiisi, esim. sen sivupalkkiin. Netissä kuvia voi katsella ainakin myös webstagram.comista. Terv. toinen aloitteleva Instagram-käyttäjä 🙂

 3. Kiva kun Luostarinmäen käsityöläismuseo on yksi vinkeistäsi, vierailin siellä tänään toista kertaa ja ihastelin idyllisiä taloja sekä juttelin kesätyöntekijöiden kanssa – hyvä siis että alue saa lisää mainontaa, sitä kun kuulemma tarvittaisiin lisää.

 4. kesälomalainen

  kiitos turku-vinkeistä. vaan osaatkos neuvoa missä kannattaa yöpyä (lasten kanssa)? sinne turkuun päin on meillä näet lähiviikkoina matka 😉

 5. Anne (Malia)

  Marie:
  aivan, ja koko muukin osa mun reitistä on superkaunista, ihanaa kun saa rentoutua työmatkalla 🙂

  anonyymi:
  Voi kiitos kovasti vinkeistä 🙂

  maarit:
  Kiva jos minun vinkistäni on apua, Luostarinmäen museo on niin ihana, että siellä tosiaan kannattaa käydä! Pitää itsekin piipahtaa siellä taas 🙂

  kesälomalainen:
  Valitkaa ehdottomasti Hotel Centro Yliopistonkadulta, se on mitä ihanin yksityinen hotelli! Siellä on tosi hyvä aamiainen ja viihtyisät huoneet – sekä tietysti mukava palvelu!