adea band-sohvamorris kankaathay spider tuolitkuvaPikkuisia palasia taas instagramilla. Me olemme saaneet Koodiin uutuutena Adean Band-sohvan, nyt tuota ihanuutta saa siis meiltä! Kuvassa lisäksi Morriksen iki-ihania kankaita, joista on tulossa tyynyjä – omaankin kotiini varmasti päätyy jokunen noista herttaisista kukkatyynyistä. Hayn uusi pyöreä ruokapöytä on aika kiva mattapintainen, ympärillä Hayn Spider-tuolit, joista voi bongata Hämähäkkimiehen naaman (tuolit on muuten nyt puoleen hintaan alessamme). Oma asuni on tänään tällainen, Acnen uusi ohut neule ja vanha J Crewn musta pitsihame.Some pics from our shop and my outfit of today.

6 Comments

 1. Kenen valmistama on tuo hauska rahi, joka on tuossa viimeisessä kuvassa? Minkään hintainen se mahtaa olla?

 2. Tuo Adean Band on niin "ostoslistalla" mutta se taitaa olla harmittavasti liian iso meidän olohuoneeseemme. Kivoja instagram kuvia.

 3. Hee, Morriksen kankaat on tuttuja :). Olen löytänyt noita mm. Jättirätistä aikoinaan.

 4. Ihania Morrisin kankaita! Niiden kuosit on niin taidokkaasti tehty, että niitä jaksaa katsella vaikka kuinka!
  Jättirätti on muuten mahtava paikka, sieltä löytää uskomattomia juttuja! Vuosia sitten siellä oli muistaakseni Chanelin kankaita edeltävältä kaudelta.

 5. Anne (Malia)

  Mannaa:
  Rahi on Elina Heleniuksen suunnittelema, se on Adean valmistama, hinta 390 euroa.

  Terhi:
  Band-sohva on aivan ihana 🙂 siitähän saa useita kokoja, myös ihan suoraa sohvaa.

  Marie:
  Minäkin olen joskus bongannut jättirätistä Morriksia. He taitavat ostaa tehtaiden kakkoslaatuja yms. sellaisia satunnaisia eriä. Siellä kannattaa aina välillä käydä penkomassa. Sieltä on myös bongattu ihania Cath Kidstonin kankaita.

  myrmeli:
  Nii on, muistan jo parin kymmenen vuoden takaa Morrisin kankaat, silloin olivat kovasti pinnalla ja edelleen 🙂

  Sanos muuta, Jättirätissä kannattaa välillä käydä penkomassa. Ja että oikein Chaneliakin!

 6. Anonymous

  Eurokankaaseenhan tulee aika ajoin Versacen, Cavallin, Armanin ym. "muotitalojen" kangasrullia, olen tehnyt pari loistavaa löytöä, toisesta tuli upea kotelomekko ja toinen, iiiihanan vihreä silkkisametti, odottaa vielä lopullista päätöstä – noissa kun on se ongelma, ettei osaa päättää haluaako kankaasta sohvatyynyjä, kotelomekon, ulkotakin…

  Viimeksi kun 90-luvulla Jättirätissä olen käynyt, on valitettavasti jäänyt vaikutelma kierivistä villakoirista 🙁 Eikä siis nelijalkaisista.