flos visconteaKaikenlaista uutta on kotiutunut taloomme, minulla riittää postausten aiheita vaikka kuinka pitkäksi aikaa niiden esittelemisessä. Yllä on kuva keskeneräisestä ruokailunurkkauksesta, String-hylly on paikoillaan, mutta siihen ei ole vielä järjestelty kirjoja eikä muitakaan esineitä. Nuo nyt siinä majailevat tavarat on vaan nostettu laatikosta summittaisesti siihen. Joten älkää vielä katsoko mitään hyllysommitelmia tuosta kuvasta. Mutta huomatkaa uusi kattovalaisin ruokapöydän päällä. Tykkään edelleen meidän vanhasta Flosin Globall-kattovalaisimesta, mutta kymmenen vuoden jälkeen on kiva katsella jotain toista killutinta ruokapöydän yllä, joten hankimme uuden valaisimen. Päädyimme jälleen Flosiin, malli on Viscontea. Se on suunniteltu 60-luvulla ja minusta tyyli passaa tosi hyvin seiskatuoleihin ja String-hyllyyn.  acne neuleUutta saapui myös vaatekaappiini. Käväisin tänään Elementin alennusmyynneissä, enkä voinut vastustaa Acnen -40% alelappuja, mukaan lähti printtiteeppari ja ohut harmaa neule. Hamonen on J Lindebergin, sekin -30% alesta, olin tuumaillut sen ostamista jo aikaisemmin, joten nyt olen tyytyväinen löytööni.Pikkuisen on täytynyt kurkkia myös nettikauppojen alennusmyyntejä, mutta en ole löytänyt sieltä mitään niin sykähdyttävää, että se olisi ollut pakko kotiuttaa – kummallista. Some new things at our home and in my wardrobe. First in our dining room a beautiful Flos Viscontea lamp and then clothes from Acne and J Lindeberg. Me happy 🙂

11 Comments

 1. Mukavalta näyttää jo, kuvassa on kiva rajaus. Toi flosin viscontea on todella tuoreen näköinen, olkoonkin vuosikymmeniä vanha, mutta sitä ei ole joka lehti ja koti täynnä. Nettialennusmyynneissä kävi itselle juuri päinvastoin kuin sinulla. Mitään ei pitänyt tilata ja kas kummaa, nyt odotellaan paketteja ympäri maailmaa 😉

 2. Heiii, ihana tämä blogisi!! Saisiko udella, paljonko tuo String-kokonaisuus kustansi? Meidän kodissamme olisi sille täydellinen paikka, niin kaunis hylly.

 3. Anonymous

  Mikä pöytä teillä on terasilla? Hyvää Juhannusta. Ella

 4. String näyttää tosi kliiniseltä, pahoitteluni. Toivottavasti lisää persoonallisuutta on tulossa sitä mukaa, kun saat kotia kuntoon pikkuhiljaa. Pionit ovat ihania!

 5. Näyttää todella kivalta! Just kun miehelleni puhuin valkoisen string-kirjahyllyn hankinnasta…sit klikkailen samallablogiisi ja täällä kuin tilauksesta vastaava. hih. Otitko laatikostoja?itse vähän suunnittelin niitä liukuovellisia..hhmm.. Vielä odottelen alennusta ko.systeemeistä jonkun putiikin toimesta , myyttekö muuten te näitä liikkeessänne?

 6. Mistä/minkä merkkinen tuo keittiössä oleva teräksinen alusta neliönmallinen, missä on oliiviöljyä ym mausteita(?) on hankittu? Kiitos.

 7. Anne (Malia)

  Tuija:
  Juu, minustakin on kiva kun tuota valaisinta ei ole näkynyt niin paljoa. Tosin en kyllä yleensä anna minkään sellaisen vaikuttaa omiin valintoihini 🙂

  Hups, mulle taisi käydä kuitenkin pieni ostelu myös nettialeista…

  Anne:
  Heeei, tuo kokonaisuus maksoi vajaan tonnin, siitä siis puuttuu vielä liukuovikaappiosa, joka on jälkitoimituksessa. Hinta siis sen kanssa.

  suvi m:
  Kiitos Ihana <3

  Ella:
  Meillä on Hayn valkoiset pukkijalat ja niiden päällä valkopintainen vanerikansi.

  retromoderni:
  Heh, no ei oo aseteltu vaan nostettu. En tykkää kun on esineitä rivissä :))

  Mrs O:
  No niin eihän tuo hyllykokonaisuus ole vielä valmis, siitä puuttuu kirjat ja järjestelyt. Mutta ymmärrän että joidenkin mielestä ilmava ja keveä valkoinen hylly voi olla kylmä 🙂 Juu, pionit on ihania!

  a:
  Joo, tuosta puuttuu se ovellinen kaappiosa, on jälkitoimituksessa, toivottavasti saapuu tuossa kuun vaihteessa. Tätä hyllystöä ei myydä meidän liikkeessä, Artekista ostin.

  Siiri:
  Alusta on metallin väriseksi maalattua keramiikkaa ja se on hollantilaisen It's about Romin valmistama. Niitä oli joitakin vuosia sitten meillä Koodissa myytävänä, valitettavasti nyt ei enää ole.

 8. Samaa itsekin olen ihmetellyt; verkkopuodeissa ei ole tullut vastaan mitään mieletöntä. Tiger of Swedenin alesta kotiutin armeijanvihreän parkan, jossa oli mustat, vetoketjuilla irrotettavat hihat. Ihan oli minun näköiseni, mutta kun sen niskaani sain, olivat mittasuhteet aivan pielessä: takki oli ihan liian pitkä ja hihat myös. Palautukseen meni.

  Sen sijaan löysin nyt sen kaipalemani laukun, Ziosta, ja Zarastakin sain napattua heti perjantaina ne jutut, joita olin haikaillutkin. Ehkä tätä yleistä tyytymättömyyttäni verkkoputiikkien aleihin on laskenut kohdaltani se, että kotiutin tovi sitten kaksi Aivan Täydellistä Vaatekappaletta – ne eivät olleet alessa vaan vielä aika hintaviakin, mutta todellakin täydellisiä. Ne ja uudet farkut ovat sittemmin ilahduttaneet päiviäni huomattavasti!

 9. Niin siis ne Tigerin rotsin hihat olivat mustaa, superpehmeää nahkaa. Harmitti, kun takki oli tehty mua paljon pidemmälle tyypille!