kuva(kollari Zoe Karssen / farkut Current Elliott / kengät Clone)Arvatkaa oliko mun pakko saada tuo paita kun näin sen. Ei voi mennä ohi harmaan kohdalla, vielä kun olin etsinyt kivaa printtipaitaa hauskuuttamaan asujani. Ihan tulee nuoruus mieleen tuosta asusta, silloinkin kuljettiin kollareissa ja avokkaissa. Paita on superhyperihanan tuntoinen päällä, materiaali on pehmoista ja ilmavaa. Olkapäiden koristetikkaukset tuovat vähän ilmettä muuten perusmalliselle vaatteelle. You know, I could not pass this college when I saw it, I can never get enough grey sweaters.

9 Comments

 1. Olet täysin oikeassa. Harmaita neuleita/kollareita/teeppareita yms. ei voi koskaan olla liikaa.

 2. Katselin tätä NAP:ssa mutta en uskaltanut lisätä alepakettiin kun ei ollut mitään käsitystä koosta. Mutta onhan se ihana, ja haluaisin kovasti laittaa tuon päälle mustien shortsien kanssa… Sinulla on varmaan pienin koko?

  (Pitääköhän tuo nyt tilata…)

 3. White gray black always Favorites:D Nyt on pakko kertoa,ja Lettuselle terkkuja; meille on muuttanut Idefix,länsiylämaan terrieri 6kk.

 4. Anne (Malia)

  Jone:
  Just niin, ainakin aina perustelen sitä itselleni 🙂

  Anonyymi:
  Kiitti, tuo tosiaan on ihana 🙂 paita vastaa juurikin kokoaan, ei ole väljä eikä tiukka.

  Anna:
  Kesti vähän tämä vastaaminen, joko ennätit tilata. Mutta minulla on S-koko, en viitsinyt ottaa XS kokoista, sillä haluan hitusen väljyyttä tähän, se näyttää niin mielestäni paremmalta.

  Saija:
  Voi iiks, varmasti niiiiin suloinen! Terkkuja täältä pikkuiselle karvapallerolle!

  Anonyymi:
  No joo, melkein ainakin 🙂

  Anonyymi:
  Just joo.