kuva (paitis Clover Canyon / housut Étoile Isabel Marant / sandaalit Acne / laukku Mulberry Harriet Satchel / käsikoru Marc by Marc Jacobs / kynsilakka Chanel)Väsäsin pitkästä aikaa toiveasun, oli aikaa haaveilla tänään illalla nettikauppojen alennusmyyntiosastoilla. Laukku on Mulberryn nettikaupasta, muut net-a-porterista.Pukeutuisin oikein mielelläni kuviolliseen keveään paitapuseroon ja löysiin ilmaviin housuihin. Asustaisin kokonaisuuden tukevilla kiilapohjasandaaleilla, tulisi vähän ryhtiä väljään asukokonaisuuteen. Laukuksi nappaisin käytännöllisen satchelin, tykkään kun laukkua voi kantaa joko käsivarrella tai olalla. Pienen pilkahduksen odottamatonta tuo neonsävyinen rannekoru ja näyttävä kultainen kynsilakka. Olen muuten ihan hurahtanut metallin värisiin kynsilakkoihin, hopean värinen lakka jo löytyykin, täytyy vielä ostaa kultainenkin.Toivottavasti teillä oli kaikilla ihana Juhannus, meillä oli – saatiin olla ekaa kertaa omalla pihalla. Haettiin koivut oven pieleen, syötiin hyvin, saunottiin ja käytiin ajelulla ja kaikkea sellaista rauhallista.I had time to browse through some websales and here is what I would like to buy if I were to make some purchases. 

Comments are closed.