kuva(bleiseri ja farkut Zara / t-paita Filippa K / nahkatennarit Miu Miu)Työviikko alkoi tällaisessa asussa. Olen ostanut Zaran bleiserin ja farkut ihan äskettäin. Olo tuntui heti asialliselta jakkutakissa, vaikka vähän oli ehkä kuuma. Harmaa tuntuu ihan raikkaalta yhdistettynä luonnonvalkoiseen. Kuvasta puuttuu musta Phillip Limin olkalaukkuni, en muistanut napata sitä mukaani. Kiitos Anna Maijalle kuvan nappaisusta!Kipittelenkin tästä pian torille ostoksille, täytyy saada herkullisia salaatteja ja yrttejä Sorrilta!Palataan ehkä vielä myöhemmin illalla, josko saisin jotain kuvaa uudesta keittiön tasostamme – mikäli se valmistuu kokonaan tänään.I am wearing Zara blazer and jeans, I love gray with off white. Next stop will be market place, need to shop some greens.

3 Comments

  1. Yes Anne,nuo farkut tai siis tuo malli on sinun kropalle nappivalinta.Taidanpa käydä itsekkin niitä Zarassa vilasemassa:)

  2. Anne (Malia)

    Saija:
    Kiitos Saija 🙂 nämä tuntuukin päällä mukavilta. Kävitkö jo vilasee samoi?

    Dag:
    Thanks Dag, basic colours are just perfect 🙂