kuvakuvakuvakuva(yöpöytä Hay Tray 40×60 / yövalaisin Tolomeo tavolo / lakanat Linum / tossut Pia Wallen)Heipparallaa, kerkesin tänäänkin vasta iltamyöhällä tänne. Tässä esittelyssä uudet yöpöytämme, tosin kuva on vain minun puoleltani sänkyä, nappasin sen ihan äsken tässä illan hämärässä. Tuonne sukellan kohta nukkumaan. Nautin kokovalkoisesta ja pelkistetystä makuuhuoneesta, katselinhan viimeiset seitsemän vuotta makkarissa tapetteja. Vaihteeksi tuo paljaus tuntuu virkistävältä. Katsotaan miten sisustus etenee ajan kanssa. Uudet yöpöydät ovat oikein kivat, isommat kuin vanhat, tekevät jotenkin makuuhuoneesta ylellisemmän näköisen. Kookkaat pöydät sopivat hyvin myös noihin aika isoihin valaisimiin. Meillä on siis Tolomeoista se peruskoko, eli kookkain. Valaisimet olisivat olleet tähän huoneeseen vielä kivemmat valkoisina, mutta eipä noita vaihdeta. Hankin lamput edelliseen kotiin, siis n. 7-vuotta sitten, enkä ole yhtään niihin kyllästynyt. Tein tänään ihan mielettömän ostoksen – hankin kameraani uuden objektiivin. Minulla on siis EOS 5 D Mark II-kamera ja olen käyttänyt siinä kiinteää 50 mm objektiivia. Nyt halusin kuitenkin laajakulmaisemman version, sellaisen jolla saa kivasti yleiskuvaa huoneista, talosta, maisemista jne. Ostin siis unelmoimani Canonin linssin: 24-70 mm 2.8 L USM – olen siitä ihan innoissani 🙂 Few pics of our new night tables, just snapped the pics at the evening light. I am about to jump in to that bed really soon 🙂 

5 Comments

 1. toimii taas. Makuuhuoneesi yöpöydät ovat hyvin sopivat.
  Tosin toimii-verbi liittyy ihan toiseen asiaan, tiedät kyllä.

 2. Anonymous

  Wautsi Wau! Ja pihasta äkkiä kuvia, kiitos! =)
  Mukavaa viikkoa.

 3. Anne (Malia)

  arleena:
  Wautsi wau, mahtista että toimii 🙂

  Minttu:
  Kiitti, niin minustakin 🙂

  Anonyymi:
  Pihasta tulee kuvaa kyllä, tuli jo vähän 🙂
  Mahtista viikonloppuu sinulle!

 4. Näyttääpä kivalta. Yritin itseasiassa etsiä tämän postauksen tiimoilta kuvia edellisistä yöpöydistäsi – ihan kuin joskus olisin nähnyt sellaiset lasikantiset versiot täällä blogissa? Haaveilen uudesta yöpöydästä, valkoisesta tai kevyestä lasikantisesta, hyvät vinkit ovat tervetulleita 🙂