kuva(raitapaita Aubin & Wills / farkut Acne Flex / ballerinat Repetto / sormus YSL)Päivän työasu oli ihana päällä ja lookiltaan erittäin ajaton, noissa vaatteissa voisi tepastella koska tahansa muodista välittämättä. Itse olen ainakin aina tykännyt väljistä paidoista, tietysti raidoista, farkuista ja ballerinoista. Kyllä kaapissa on mukava olla sellaisia omannäköisiä vaatteita, joihin voi pukeutua kun ei halua ajatella asuaan. Joskus on kiva kokeilla jotakin hullutuksia ja pidemmälle ajateltuja kokonaisuuksia, mutta eihän sitä joka päivä jaksa sellaista – en minä ainakaan.Taidan räplätä puhelimessa jälleen instagramia :)) olen tot.koukussa siihen. Muistathan että minua voi seurata siellä @muotimielessa.It is good to have some basics in your closet, as who would want to wear something interesting every day, at least I wouldn’t (not that I’d have patience to do so either). I have always loved pieces like loose sweaters with stripes, jeans and ballerinas – those are the things you can wear despite of the trends and still always look good.I think I am watching instagram in the pic, I am totally addicted to it. Remember that you can follow me @muotimielessa.

2 Comments

  1. Anonymous

    simple but very nice! see you first time with golden jewellery (or maybe not?):) Kasia_34