kuvakuvakuvaTällaiselta uudet By Nord-tyynyt näyttävät meidän makkarissa. Hennot harmaan sävyt sopivat valkoiseen huoneeseen todella nätisti, luovat herkän tunnelman. Tykkään myös tuosta maisemasta jossa hevoset juoksentelevat, ihanan unenomainen. Lempikukkani eli pionit ovat miehen perintömaljakossa. Tuollaiset vanhat esineet antavat kivan säväyksen uusien juttujen keskelle. Huomaatteko lattialta pilkistävän vaatekasan – kuvat ovat aika huijaavia, sillä huoneessa on pieni vaatekaaos. Meillä on vielä kesävieraita ja he nukkuvat minun pukeutumishuoneessani (joka on totaalisen kesken). Olen siis raahannut vaatteitani makkarin lattialle kasoihin.Haluaisin makuuhuoneen kattovalaisimeksi jonkun aika pienen ja jännittävän mallin. Ehkä kirppikseltä jonkin messinkisen kupumaisen, tai vaikka Tom Dixonin pitsimäisen kulmikkaan valaisimen. Alumiinin kanssa olisi kiva yhdistää jotain toista metallia, ihan vaan kun ”ne eivät sovi yhteen”.Pitäisi pian ryhdistäytyä pukeutumishuoneen suhteen. En osaa vieläkään ihan päättää mitä säilytysjärjestelmää hankin jo siellä olevan kaapin seuraksi. Tänään sentään sain tilattua sinne laskosverhokankaan, valitsin Kinnasandin vitivalkoista paperimaista pellavaa, se on kivasti valmiiksi vähän ryppyistä. Verhosta saa tulla rennon pehmeästi laskeutuva. This is how the new pillows look in the bedroom. I think the soft grey colour is really nice and I like the dreamy photograph in the printed cushion.

5 Comments

 1. Niin kaunista ja rauhallisen näköistä teidän makuuhuoneessa -miten sieltä lainkaan raaskii aamuisin poistuakaan! 🙂

 2. Makuuhuoneenne näyttää niin rauhalliselta ja raikkaalta – kunpa minunkin makuuhuoneessani olisi yhtä kauniita sävyjä. Ostoslistalla on jo jonkin aikaa keikkunut Hayn Tray yöpöydäksi, nyt aloin himoita myös puhtaan valkoisia lakanoita…

 3. Anne (Malia)

  I:
  Heh, ei sitä aamutokkurassa nää yhtään mitään ympärillä 🙂 toki mielellään sitä loikolisi rauhassa joka aamu, mulla vaan tuo töihin meno menee aina viime tippaan nukkumiseen.

  Sini:
  No valkoinen makkari on superhelppo. Valkoisia lakanoita suosittelen, niiden kanssa kaikki näyttää raikkaalta ja kauniilta – sitäpaitsi minusta niissä saa parhaat unet 🙂 Itse en voisi kuvitellakkaan nukkuvani värillisissä kuviollisissa lakanoissa, jotenkin tuntuisi aika levottomalta.

 4. Kaunista! 🙂

  Vähän aiheen vierestä, mutta mitä suutaria suosittelet Turussa. Minulla pelkästään huonoja kokemuksia ja ajattelin, jos sinulla olisi vinkata joku hyvä.

  Kiitos!

 5. Malia (Anne)

  Hei Anu,

  Minä olen ollut aina tosi tyytyväinen Torin suutariin, se koppi siinä torilla. Heillä on onnistunut monenmoiset korjaukset ja palvelu on aina ollut ystävällistä.