Mulberry HarrietMulberry Harriet (paitis Ralph Lauren / farkut Zara / laukku Mulberry Harriet / ballerinat Repetto)Päivän asu on aika klassinen, viihdyin kyllä hyvin paitiksessa. Tykkään kääriä hihat ja antaa puseron olla rennosti vähän pussilla housuista. Nuo Zaran farkut on aika kätevät luonnonvalkoisiksi, niissä on himmeä harmaa pesu, näyttävät valmiiksi nuhruisilta 🙂 Laukku on ihana, beige sopii kaikkeen ja koko on just passeli. Tykkään kun sitä voi kantaa käsivarrella tai olalla.Että tämmöistä tänään. Nyt on vähän kiirus, en ennätä jutella enempää, mutta palataan ehkä illalla jollain kotijutulla.Wearing very fresh colours today. I really like this shirt when the sleeves are rolled, it looks so casual. 

8 Comments

  1. Tosi hyvännäköinen asu 🙂 Paita on tosi pirteän värinen!

  2. Multa puuttuu aivoista joku palanen, kun en oo koskaan ymmärtänyt sinisiä paitiksia, ja tiedän niiden olevan suosittuja….

  3. Moikka terkut täältä Kokkolasta.kyllä oli kiva kun nähtiin!Ihana laukku ja asu!

  4. Simppelin tyylikäs ja hyvännäköinen asu ja tuo laukku on aivan ihana!

  5. Rennon fiini asu, ja lasit sopii tosi kivasti muuten sulle.
    Kotijuttuja odotellen… voin vain kuvitella kuinka ihanaksi kotisi on kehkeytymässä.
    Ps,kunhan saatte kirjahyllyn loppuosat paikoilleen,olisi kiva nähdä vähän fotoo 😉