kuva(harmaa paita Filippa K / farkut Acne / kenngät Marc by Marc Jacobs – Nina´s)Oikein jännittävässä asussa tänäänkin liikkeellä, juuri sanoin, että jos pitäisi valita mihin mieluiten pukeudun, valinta osuisi hyvään harmaaseen meleerattuun paitaan ja istuviin farkkuihin. Tänään siis huitelin lempiasussani, ja huomatkaa missä korkeuksissa. Tien yli piipahtaminen tuotti toivotun tuloksen 😉 Ihana kun voi paljastaa varpaat kuumalla, nyt täytyy vaan vihdoin tehdä se jalkahoito ja lakata kynnet kesäkuntoon. Enpä muista koska olisin näin myöhäisellä kesää alkanut sandaalilkauden.Meillä on töissä ollut aika hulinainen päivä. Saimme lähetyksen uusia huonekaluja syksyksi, oli oikein kiva järkkäillä yläkertaa vähän uuteen kuosiin. Nyt värimaailma on valko-beige-musta-harmaa-army, ihanan pehmeän murrettua. Vähän kuin tämän kesän asunikin näyttävät olevan. Meinasin revetä kun katselin itselaukaisijalla nappamiani kuvia, suurin osa oli tärähtäneitä, joko minä tai kuva, tämä oli ainoa suht selkeä, vaikka olenkin ihan pöhkössä asennossa :)) ei se nii tarkkaa, näätte mitä minulla on päällä.Today I’m higher with heels on my feet. If I could choose my favourite combination, it would be just like this. Grey sweater with jeans, and nice heels are a bonus. Not so colouful this summer of mine 🙂

3 Comments

  1. Hei,

    pitkään blogia seuranneena ensi kertaa kommentoin 🙂 Kaunis, tasapainoinen ja jotenkin ylväs asu ja olemus!

  2. Hienot on popot,mut jaksaako noilla duunissa hela dagen:D

  3. Ihanaa nähdä sut korkkareissa Anne!
    Wautsi mitä tekeekään ryhdille, go girl.
    Ja voihan sinne töihin ottaa vaikka balleriinat mukaan jos alkaa korkeus haittamaan.