kuva Marc by Marc Jacobs shoes(paita Bruuns Bazaar / housut Zara / kengät Marc by Marc Jacobs)Heissuli täältä kiireen keskeltä! Meillä on mukavan vilkas meininki, saimme viikonloppuvieraat luoksemme ja tänään illalla suuntaamme puutarhajuhliin. Katsotaan miten ennätän päivitellä viikonlopun aikana blogia. Instagramista löytää helpoiten palasia hetkistäni @muotimielessa – osoitteesta. Nyt olen töissä ja jalassa on mukavat korkkarit, siis nuo ovat oikeasti oikein hyvät jalalle. Katsotaan jatketaanko samoilla koroilla iltaan saakka.On se hyvä että välillä napsii lähikuvia asusta, huomasin housun lahkeen ratkenneen 🙂 

3 Comments

 1. Anonymous

  you looks very nice, please continue writing in English 🙂 Kasia_35

 2. Anne (Malia)

  anonymos:
  Thanks 🙂 I promise I will keep writing in english too, sometimes I am just too busy (I mean lazy).

  Sara S:
  Kiitti, tykkään itsekin kengistä kovasti 🙂