kuvamarc by marc jacobs shoespia wallen throwMuutama kuva eiliseltä. Tykkään näköjään kovasti mustista yksityiskohdista, Hayn pyöreä ruokapöytä on ihanan mattapintainen ja seinällä oleva korttikollaasi on kiva. Lähikuvassa ne uudet korkkarini, olen ihan hullaantunut noihin kenkiin. Ovat keveiden korkojensa ja hyvän lestinsä ansiosta ihan kelvolliset arkisiksi työkengiksi. Eilisen asu oli valkoinen puuvillapaituli ja tummansiniset chinot, ei ehkä ihan minua tuo asu, mutta kesällä kuuluu kulkea ainakin muutamana päivänä valkoisessa paitulissa. Huomatkaa kuvassa myös Pia Wallenin viltti, saimme töihin noita vihdoin lisää, mustia ja harmaita.I seem to like black details now. The dining table from Hay is so nice, the top is silky soft matte. I had to shoot my new shoes from Marc by Marc Jacobs, they are surprisingly comfortable. Yesterday I was wearing white cotton shirt, it is my summer staple. Paired it with navy chinos, I like navy too. We finally recived a shipment of Pia Wallen throws, so scandinavian they are.

8 Comments

 1. Anonymous

  I have to believe you these high hills are comforatable:) The table is beautiful. Kasia_35

 2. Anne (Malia)

  I:
  Kiitos vain, minä olen jotenkin aika ihastunut nyt mustaan ja beigeen 🙂

  Marre:
  Voi, ostin kengät Ninasilta, sieltä kannattaa kysellä. Suosittelen, ja ovat vielä alessa!

  Anonyymi:
  No en saalista, eli en ole puuma – vanha toki joo 🙂

  Kasia:
  Yes, surprisingly so these heels are comfortable 🙂
  Thanks for commenting!

 3. Hei! Mitä olet pitänyt ruokapöydästänne? Suosittelisitko?
  T: Susanna

 4. Anne

  Heippa, tuo pöytä ei ole meillä kotona vaan aikanaan töissä ollut mallipöytä. Mutta kiva pöytä, ehkä tuo mustan huokoinen linoleum-kansi on vähän haasteellinen puhdistettava.

 5. Ok! Kiva kun jaksoit vastata, kiitos! 🙂 Mukavaa talven alkua!

  T:Susanna