kuvakuva(t-paita Sonia by Sonia Rykiel / farkut Acne / ballerinat Repetto / nahkakäsikoru Dyrberg & Kern)Tänään tulin hyvälle mielelle Sonian iloisesta t-paidasta, siinä on koristuksena punainen sydän, kiva joskus pukeutua koristeltuun vaatteeseen, muutoin kun vaatevalintani tuppaavat olemaan aika ankeahkoja (vaikka sellaisesta tykkäänkin). Teeppari on napattu parilla kympillä Stockan loppualerekistä. Samoilta apajilta löysin tuon pehmeää nahkaa olevan käsikorun, eipä ole näemmä kiinnostanut ketään tuollainen beige nahka. Minä sen sijaan huomaan haalineeni taas hirmuisesti beigeä (nudea) vaatekaappiini. Sitä löytyy kengistä, laukuista, neuleista ja koruista. Noh, huomaamaton ja pehmeä väri, täytyy vaan olla varovainen, etten muutu rouva beigeksi.My lovely t-shirt by Sonia is so cute, I like the red heart in it. I seem to go towards beige colour a lot lately. I have it in shoes, bags, knits and accessories. Well, nice colour it is, I only have to be careful for not to turn myself into a lady in beige.

Comments are closed.