acne africa pants(t-paita T Alexander Wang / housut Acne / laukku Mulberry / ballerinat Repetto)Eikö vaan, että asuni huutaa kiilakantaisia sandaaleja – tai ainakin joitakin korkeita kenkiä. Kuljen koko ajan vain ballerinoissa, pitäisi kyllä löytää mukavat ja näyttävät kesäkengät. Aleistakaan en ole bongannut ihan täydellisiä. Kaikki tyssää aina siihen liian korkeaan kantaan, ei tule kuitenkaan käytettyä tai muuten vaan näytän ihan laihalta varsalta sellaisissa. Minun piti tänään yrittää ennättää kuvailla kotijuttuja tänne, mutta piha ja ruoka veivät voiton tällä kertaa.My outfit really needs higher heels. I am still looking for usable high heels for summer. All the shoes I seem to find are too high for my everyday use. So I am still wearing my ballerinas.

2 Comments

  1. Voi, että noi housut näyttävät freeseiltä..etpäs ole niitä paljon pitänyt 😉

  2. Anonymous

    Tajunnan räjäyttävä asu! Paras asukokonaisuus mitä olen nähnyt piiiiiitkään aikaan. Mielettömän kaunis!