repetto ballerinasAleaikaan on ihana ostaa lähes päivittäin käytettäviä perusjuttuja, minulla sellaisia ovat mm. ballerinat. Käytän mukavia baltsuja työkenkinä ympäri vuoden, joten niitä on oltava aina muutama hyvä pari kaapissa. Täydensin siis Nina’silla taas varastojani, puoleen hintaan se kannatti. Olisi kovin tehnyt mieli myös Repeton punaisia pikkuisella kannalla varustettuja versioitakin, mutta päädyin kuitenkin näihin sinisiin. Olen ehkäpä vähän hullaantunut sinisen eri sävyihin. Syksymmällä tulen käyttämään paljon tummansinisiä vaatteita, nyt ainakin tuntuu siltä. Pidän erityisesti sinisen ja mustan kombinaatiosta. I just picked these Repetto ballerinas from the sale, love the blue colour.

1 Comment

  1. Hei,

    sinulla on IHANA blogi! Olet todella vaivattoman tyylikäs ja elegantti, ja kannat vaatteesi kauniisti. Lisäksi sinulla on todella kuolattavia kenkiä (esimerkkinä juurikin nämä tämän postauksen yksilöt).

    Rakastuin myös oikopäätä keittiöösi – se on kuin suoraan ruusuisimmasta unelmistani. Täällä siis yksi uusi lukija ilmoittautuu!