balconykuvakuvakuvakuvakuvaMeillä kyllä käytetään terassia ruoanlaitossa ja syömisessä enemmän kuin keittiötä. Uudessa kodissamme on iloksemme käynyt paljon kyläilijöitä, tässä eilisillan kattaus terassipöydältä. Pöytä on ensimmäistä kertaa käytössä ilman Marimekon vahakangasta, valkoinen pinta tuntuukin kivan raikkaalta. Pöydässä on Hayn valkoiset pukkijalat ja kansi on ostetu levyliikkeestä. Kattauksessa on Iittalan Teema-lautaset ja Tapio-lasit, servetit Ikeasta, valkoinen steariinikynttilä Plantagenista, kivialusta kynttilän alla on ASA:n ja se on Stockmanilta, aterimien betoniruukku on löytö Clas Ohlsonilta. Lihojen ja uusien perunoiden lisäksi söimme itse tehtyä Ceasar-salaattia ja isännän erikoisuutta – chili/oliivi-rieskaa. Hyvää oli. Kuvissa taustalla rehottaa meidän Kekkilän istutuslaatikot, niissä yrttimaa rehottaa runsaana.Yesterday evening at our terrace. White table settings and delicious food, and top of all that good company ofcourse. I just love to eat outside.

2 Comments

  1. Anonymous

    Esittele tarkemmin tuo pöytä, minkä kokoinen pöytälevy, mistä ostettu, miten kiinnitetty jalkoihin…? Mistä tuo kynttilän kivialusta on ostettu? Entä leikkuulauta? Kaunista. Anna

  2. Anne (Malia)

    Anna:
    Ylempänä siis parempaa kuvaa pöydästä 🙂
    Pöytälevy on ostettu paikallisesta levyliikkeestä (Levy Jaati), se on kiinni pukkijalkojen mukana tulevilla puuruuveilla. Pöytälevyn koko on 160×80 cm. Kivialusta on ASA:n ja Stockalta ostettu. Leikkuulauta on ylijäämäpala meidän keittiötasosta, taitaa olla lieden reikäkappale 🙂