kuvaVoi vitsit, en voi ikinä vastustaa ihania tyynyjä. Onneksi ei tarvikkaan, sillä kaapissa saa olla vaihtoversioita, on kiva uudistaa tuollaisilla pienillä jutuilla kotia. Saimme Koodiin uutuutena By Nordin mielettömiä tyynyjä, valitsin niistä meidän makkariin kuvan harmaasävyiset versiot. Tyynyjä on eläinprinteillä ja pehmoisista neuloksista. Valikoimissa on jopa tähtityynyjä joista minäkin tykkään, niissä tähti on vaan ihan pienellä hillitysti. Nuo viileän harmaat tyynyt näyttävät juuri täydellisiltä meidän valkoisessa makuuhuoneessa jossa on ripaus alumiinin sävyä. Minulta kyseltiin parempaa esittelyä terassin pöydästämme. Tuossa alla muutama kuva jossa pöytä näkyy paremmin. Jalat siis ovat Hayn pukkijalat ja kannen leikkautin levyliikkeessä. Kansi ei ole laminaattia kuten Hayn omassa pöytäversiossa, ei siis ole ihan niin kestävä, mutta meillä pöytä on katoksen alla ja tarvittaessa siinä on myös vahakangas suojana. Toisaalta kolme kymppiä maksanut kansi ei ole kovin kallis uusittavakaan.kuvakuvaPöydän seurana meillä on saarnipenkki, sen pehmusteena on lampaantaljoja ja Day Homen pellavatyynyt. Toisella puolen pöytää on Kartellin valkoiset Audrey-tuolit, niiden pehmikkeenä on valkoiset istuintyynyt, jotka löytyivät Plantagenin alelaarista.My new pillows for our bedroom, they are from By Nord. Also some more pictures of the table in our terrace. 

7 Comments

 1. Kaunis printti tuossa! Minua jäi taas viime visiitillä Koodissa kaivelemaan ne Missonin vaaleammat tyynyt ja myös se Mulberryn kankaalla verhoilltu kutkuttaa… Ehkä ensi kerralla…

 2. mitähän matskua levy mahtaa olla, pinta näyttää valkoiselta mutta ei ole laminaattia? saakohan sitä ihan jostain puukeskusta tms.. toisaalta teillä varmaan toimii hyvin ilman laminaattipintaakin kun aikuiset ihmiset useimmiten varmaan pöydän päällä ruokailevat (ts ei haarukoita pöytään hakkaavat nappulat)

 3. By Nordilla on aivan ihania tyynyjä! Tuo heppatyynykin on tosi kiva 🙂

 4. Anne (Malia)

  M:
  Minä olen ihan hulluna noihin tyynyihin 🙂

  Ensi kerralla sitten tyynykaupoille Koodiin – ja muista moikata muakin jos oon paikalla 🙂

  e:
  Levy on vesivaneria, valkoinen pinta ei siis ole laminaattia, eikä siten niin kestävää. Kyllä voisin uskoa sen kestävän lapsiperheessäkin, ei kai lapset sentään veitsillä hakkaa pöytää 🙂 Jos vähän haarukalla haroo, ei siihen varmaan jälkiä tule.

  Tuollaisia levyjä saa ihan levyliikkeistä, sahaavat siellä mittojen mukaan.

  I:
  Niin on 🙂 Sullakin on ne ihanat sulkajutut!

 5. Anonymous

  Vielä tosta pöytälevystä olisin kiinnostunut, että mistä liikkeestä olet sen käynyt ostamassa?? olen etsiskellyt samanmoista Turun seudulta, mutta valkoisena tuntuvat olevan kiven alla… Ja lisäksi minkä paksuinen/ kokoinen levy on? mietin ettei pääse "valahtamaan" keskeltä…
  Kiitos vastauksesta!:)

 6. Anne (Malia)

  Ostin kannen Levyliike Jaatilta orikedolta. Heiltä saa heti mukaan sahattuna toivomansa koon. Meidän kansi on 160×80 cm ja n. 2 cm paksu (tai olisko 18 mm levyä). Ei minusta mene notkolle keskeltä tuossa pituudessa, vaikka onkin hitusen ohuempi kuin Hayn oma kansi.

 7. Anonymous

  Saanko tässä kysyä, että minkä hintainen tuo kuvan tyyny on? Entä, onko teillä ko. merkiltä muulla kuvalla varustettuja tyynyjä? Lähetättekö tuotteita postitse ja paljonko postikulut sitten olisi?