kuva(t-paita Isabel Marant / pöksyt Filippa K)Miksi kännykän itselaukaisijalla ei tule tarkannettua kuvaa?! Muutenkin kuvaamisessa hankalinta on oikeanlaisten tarkennusten hallitseminen, valotuksenkin voi oppia helpommin säätelemään, sen voi korjailla jo kuvaa ottaessa. Tarkennukset ovat hankalia, epäonnistuneet otokset huomaa kunnolla vasta kun kuvat purkaa koneelle. Aukkojen kanssa harjoittelu ja tarkennuspisteiden hallitseminen ovat haasteellisia, ainakin minulle.Mutta siis tämä kuva on puhelimen kameralla näppäisty, käytän nykyään Camera+ -sovellusta, siinä on hienot säädöt (jahka oppii käyttämään), sen kautta siirrän kuvan instagramiin josta valkkailen kivat filterit. Vaatteista – ostin Stockan superalesta nuo Filippa K:n pöksyt, oikein vilpoisat ja mukavat päällä. Nämä korvaavat vanhat possupökäni, ovat huomattavasti kivemmat. Nyt saa tulla helteet, kun on kepoisat housutkin.I am just wondering the secrests of taking a picture with timer. The focus is a hard one to get right. Anyways just wanted to show you my new piggy pants, they are so comfortable.

5 Comments

 1. Ostin nuo samat pöksyt Gaudeten alesta, on hyvin epätyypillinen väri itselleni mutta tykästyin noihin kovasti ja onneksi on paljon mustaa, valkoista ja harmaata yhdisteltäväksi.

 2. Upeat housut! Nähtiin siskon kanssa livenä tänään! Kiitos Anne! Terv. Vapaapäivää viettäneet siskokset

  P.S. Tullaan uudestaan!

 3. Mulla on samat housut mustana! 🙂
  Harkitsin myös noita possuhousuja, mutta valitsin kuitenkin turvallisemman mustan…
  Muistaakseni olen nähnyt samoja housuja myös kauniin sinisinä.

 4. Kivat on.. Tiedätkö muuten onko Helena lopettanut bloginsa ?

 5. Anne (Malia)

  Anna:
  No ihan sama homma mulla. Mutta tiesin pitäväni väristä, kun oli kokemusta niistä ei niin täydellisistä Zaran versioista. Ja nyt kun sai halvalla alesta, tuumin näiden sopivan vaikka vilpoisiksi kotihousuiksi sitten kun muuten näihin kyllästyy.

  Malva:
  Heei sinne teille! Olipa mukava kun tulitte juttelemaan blogista, on aina niin mukava tavata lukijoita livenä 🙂
  Toivottavasti teillä oli mahtis tyttöpäivä ja tervetuloa uudelleen Turkkuseen!

  Heidinen:
  Heh, mä tunnustan ostaneeni samalla myös mustatkin. Tuo malli kun oli niin hyvä päällä ja hinta oli nyt edullinen. Rekissä roikkui myös tuota kaunista sinistä versiota, siitä ei vaan ollut enää mun kokoa jäljellä.

  Kirsi:
  Kiitti 🙂
  Itsekin olen pohtinut Helenan katoamista, joten en osaa vastata.

  Helena jos lukee tätä sattumalta: mis oot??