bertoia diamond chairbertoia diamond chairKatsokaas mikä tänään vihdoin kotiutui meille! Tilasin siis Artekista tuon Bertoian valkoisen tuolin. Pihiyksissäni en raaskinut ottaa sitä istuintyynyllä, sillä pelkän littanan tyynyn hinta oli neljäsataa euroa. Nyt ajattelin etsiä pienen lampaantaljan pehmikkeeksi. Löysin myös netistä sivuston, siellä voi teettää laadukkaista Kvadratin kankaista tyynyjä Bertoian tuoleihin, hinta on hyvin kohtuullinen. Jos tuoli on aito Knoll, voin joustaa istuinpehmikkeessä :)Kuvat nappasin nyt iltamyöhällä, siksi tuo ihana hämäryys. Alkaa jo olla valolle tarvetta – syksy ei ole silti mielessä, sillä minulla on vielä 3 viikkoa kesälomaa pitämättä, töissä arvuuttelevat koska mahdan sen kuluttaa. No ainakin toiveissa olisi taas Pariisin reissu muotiviikkojen aikaan.Palataanpa olkkariimme. Kuten huomaatte, tämä sisustaja ei ole jaksanut paljoa omaan kotiinsa vaivaa nähdä. Jotenkin minä nautin uuden kodin alkutilanteesta, sellaisesta tyjästä ja alussa olevasta fiiliksestä. Taulut nojailevat kasoissa seinien vierellä, valaisimet etsivät paikkojaan (jotkut jalkojaan, kuten lattialla olevasta kuvusta voi päätellä), matto puuttuu, pienesineillä stailaaminen on vasta suunnitteilla jne. Kun sitä ennättää asua siinä täysin valmiissa kuitenkin. Kauniit huonekalut näyttävät kivoilta paljailla lattioilla ja keskeneräisen avarissa huoneissa. Mutta kai se on pian ryhdistäydyttävä ja viimeisteltävä paikkoja. Paitsi nyt kun kesävieraat lähtivät, alkoivat olympialaiset, meillä niitä seurataan tiiviisti. Niin ja pihastakin täytyy huolehtia ja nauttia. Mutta odotelkaa vaan kärsivällisenä, kyllä täältä jossain vaiheessa tulee kauniimpia stailattuja kotikuvia. Today the Bertoia chair finally arrived. I have wanted it for so long and now it’s mine 🙂 As you can see, the decoration is not ready yet. There are so much more to do instead – the garden, olympics, summer guests and the list goes on. But somehow the feeling of  unfinished home is facinating, I like bare floors and walls, all the furniture look so nice when there are not too many details.

8 Comments

 1. Te onnekkaat -voin rehellisesti myöntää olevani kade! 🙂

  Teillä varmasti nyt kesäaikaan on enemmän intoa laitella uuden kodin pihaa -sisätilojen vuoro on sitten, kun ei ulkona enää tarkene/viitsi puuhastella!

  Ihana Lettunen <3

 2. Anonymous

  Hei, voisitko laittaa tietoa, mistä noita istuintyynyjä saisi? Minulla on perintönä saatu tuoli, istuintyyny kadonnut joskus kauan ennen kuin sain tuolin haltuuni. Lampaantaljaa olen siihen ajatellut, mutta istuintyynikin voisi olla kiva.

 3. Voi, tuoli on niin kaunis! Ja kaunista teillä muutenkin.

  Tykkään itsekin tuosta 'uuden kodin fiiliksestä', kun tauluja ei ole vielä laitettu seinille ja esineet hakevat paikkaansa. Meillä se jatkuu osittain edelleen, vaikka muutimme jo huhtikuun lopussa 🙂

  Ihanaa kesän jatkoa!

 4. Anonymous

  Hei Malia,

  asian sivusta kysäisen mitä rotua Lettunen onkaan. Selasin blogin ja vanhankin läpi, mutten huomannut mainiintaa. Todella söpöläisen näköinen koira.

  Eikä kyllä tuolissakaan ole mitään vikaa. Kade.

 5. Oo tuo tuoli on niin kaunis ja ihana! Onhan siinä tyynyllä hintaa, ehkä sitten joskus myöhemmin 😉

 6. Anonymous

  Hei, kaipailisin myös tietoa missä tyynyjä voisi teettää, kolme bertoiaa odottaa istuintyynyjä. Kiitos!

 7. Anonymous

  Ah mika tuoli! Minäkin etsin parhaillaan lampaantaljaa,nimenomaan pientä.Niitä isompia meillä on. Mistähän lie niitä pienoisempia saisi..isot roikkuvat ikävästi noissa pienemmissä tuoleissa. Olettekohan jo meidän saaneet puuttuvan osan kirjahyllyynne, siitä olisi kiva nähdä myös kuvaa. 🙂

 8. Anne Malia

  I:
  Joka kerta kun menen olkkarin ohi, nautin tuolista, se on niin ihana 🙂

  Joo, täytyy sitten syssymmällä laitella sisällä enemmän. Nyt on ihanan paljasta ja tähän kesään se ihan sopiikin.

  Anonyymi:
  Olin unohtanut linkin tekstistä, nyt lisäsin sen, eli tyynyt löytyvät teksin linkistä. http://www.bertoiapads.com

  mia:
  No kaunista on teilläkin 🙂 Olen käynyt ihailemassa!

  Mukavaa kesän jatkoa sinnekin!

  Anonyymi:
  Lettunen on coton de toulear eli cotton. Ihana rotu, niin sosiaalinen ja elämäniloinen – jakaa rakkautta kaikille, niin ihmisille kuin eläimillekin.
  Usein cottoneilla pidetään pitkää turkkia, sellaista maahan saakka kasvavaa. Me kuitenkin haluamme pitää karvan lyhyenä, on varmasti koiralla mukavampaa 🙂

  Padmerine:
  Juu taitaa tuo tyyny jäädä hankkimatta 🙂 Mutta onneksi noita saa edullisemminkin.

  Anonyymi:
  Vastasin tuossa yllä ja laitoin jo linkin nettikauppaan 🙂

  Anonyymi:
  Eikö, tuoli on aivan ihana, täysin hintansa väärti! Minä olen ostanut pieniä lampaantaljoja joskus Ikeasta, nyt siellä taitaa olla vain niitä suurempia. Mutta pitäisi löytää jostain laadukas pieni lampaantalja. Jos löydän niin laitan vinkkii 🙂

  Ollaan saatu jo kuukausi sitten puuttuvat osat ja ovat jo paikoillaankin. Mutta kun en ole jaksanut vielä järkkäillä hyllyä, nii se ei oo vielä esittelykunnossa 😉