kuva(housut Zara / t-paita joku vain / ballerinat Repetto)Tässä parempi esittelykuva armyhousuista, kuten sanottu tykkään niistä ihan hirmusti. Nyt yhdistelen niihin raikkaan valkoisen t-paidan ja syksymmällä ne pääsevät kaikenlaisten perusneuleiden ja college-paitojen seuraksi. kuvaPukeutumishuoneeni ei ole liiemmin edennyt, uutta siellä ovat Varpuselta tilatut kätevät pussukat, noita on ilo pitää esillä. Minusta ne sopivat ihanan epätäydellisesti tuon romanttisen pionitapetin seuraksi. Huoneeseen tulee paljon valkoista ja modernia, se tasapainottaa tapetin hempeyttä. Oi, kunpa olisikin päivä aikaa paneutua sen sisustamiseen.My armypants and new bags for storage. Oh I wish I could have a day just to start organizing my own dressing room, it is still a total mess.

5 Comments

 1. Housut istuu sulla tosi hyvin. Kokeilin itse samaisia housuja, mutta mielestäni taskut nousivat (takana) liian korkealle 🙁

 2. Makee kuosi! Sulle sopii todella hienosti. Mä vaan kuolailen ihanuuksien perään, kun meille pullerojalkaisille ei tehdä mitään trendikästä ja kivaa. Ihan oikeesti, esim. halpis HM ei tarjoa kuin muutaman sivun verran pluskokoja koko katalogista ja nekin ihan mielikuvituksetonta peruskauraa. Mut sua mä ihailen;)

 3. Todella hyvät housut sinulle – jos niitä vielä löytyy niin menen kyllä sovittamaan) minulla on samanmalliset hoikkeliin jalat) 🙂

  Odotan innolla kuvia pukeutumishuoneesta – se kullostaa ihanalta!

 4. Tekis mieli tuollaisia armypöksyjä, mutta kintuuni eivät ole vaadittua rimppaluokkaa. Voih!

 5. Anne Malia

  Kirsi:
  Ai, en edes huomannut katsoa persuspuolta :))

  Helena:
  Hö, eikö nyt ole kaikkea kivaa kaikille, pitäisi ainakin olla!

  E:
  Käy ihmeessä koklaamassa noita, ovat aivan ihanat jalassa.

  Minäkin odotan pukeutumishuoneen valmistumista…hitsi kun on niin paljon tehtävää pihalla, että sisähommat vähän venyy.

  Jone:
  Hö, kyllä nuo menee kaikille kintuille! Käy koklaamassa.