kuvakuvakuva(paitis Filippa K / farkut Seven / lenkkarit New Balance)Lenkkarivillitys vaivaa, toiset uudet tänään jalassa. Näin nämä mustat New Balancet Helenan jalassa, tykkäsin niin paljon, että klikkasin itselleni samanmoiset. Pidän kenkien sirosta muodosta ja mustasta väristä, eikä pinkki yksityiskohtakaan ole pahasta. Piti muuten istua asukuvassa, nuo farkut kun ovat ihan mahdottomat, lahkeet nousevat rypyille kun ottaa yhdenkin askeleen, ärsyttävää.Muuten halusin kuvissa esitellä yhtä lemppariväriyhdistelmääni – beige+harmaa. Ehkäpä vähän epätyypillistä sekoitella noita sävyjä keskenään, mutta kun värit ovat keskenään saman vahvuisia, kokonaisuus toimii. Beige lämmittää harmaata ja harmaa taas raikastaa beigeä, syntyy tasapaino. Noh ainakin näin ajattelemalla ajateltuna.I am so in to sneakers right now. I saw these New Balance sneakers at Helenas and I had to have these too. The other thing today is mixing beige with grey, I think the combination works.

9 Comments

 1. Hei, jännää. Ihmettelinkin, mistä yhtäkkinen kova trafiikki blogiini tulee. No tietty linkistäsi. Kyllähän sen melkein arvasïnkin, eipä muissa aikuisten naisten blogeissa taida noita määriä lukijoita riittääkään, kuin sinun.

  Eikö vain olekin aika kivat ja kevyet nuo tossut. Sopivat hyvin sisäkengiksikin. Ja ennenkaikkea aika sirot.

  Minä tilasin omani Spartoo.fi :stä. Siellä on noita New Balanceja myöskin monissa väreissä.

 2. Tuo beige-harmaa-combo näkyy toimivan loistavasti, toisiaan tasapainottavasti, aivan kuten totesit. Nuo printtityynyt ovat kyllä muutenkin hirmu veikeitä ja freesejä!

 3. Noissa pitkissä säärissä,kaikki näyttää OK; korkkarit,lenkkarit,ja mitä niitä olikaan? Ja beike/harmaa jää toisexi!

 4. the combination on the photo works just perfectly:)

 5. Beige-harmaa on ihana yhdistelmä. Hei se Flosin Globall kun sulla oli keittiössä kattovalaisimena niin onko niitä kahta eri kokoa? Mikä koko sulla oli? Mietin sitä keittiöön 6 heng. ruokapöydän ylle.

 6. Anne Malia

  Helena:

  Voi, kiva jos täältä on tullut porukkaa sinunkin puolellesi, sun asut on niin kivoja, että ne kannattaa aina tsekata.

  Olen tykännyt tossuista ihan mahdottomasti, juuri sirouden ja keveyden takia.

  Joanna:
  Eikö vain, usein mielletään ettei noita kahta väriä voi yhdistää. Minä olen ihan hullaantunut noihin tyynyihin, tekisi mieli kotiinkin niitä lisää, mut en kai voi joka paikkaa kyllästää niillä :))

  Saima:
  Voi sinua :)) tiedätkö, olen aika lyhyt 163 cm, joten mun sääret ei oikeesti ole kovin pitkät!

  Kasia:
  Thanks 🙂 I think so too!

  Annna:
  Otin normaalin koon (37) se on ihan ok, malli on ehkä enemmän tiukka kuin väljä.

  Anna:
  Meillä on pöydän päällä se suurempi 45 cm halkaisija. Pienempi olisi turhan pieni yksinään suuren pöydän päälle. Ihana valaisin! Se antaa aivan upean valon.