kuvakuvakuvaTerveiset vanhempieni luota Kokkolasta. Ette usko mikä aarreaitta isin työhuone on, täynnä toinen toistaan upeampia tauluja. Täältä tuon Koodiin taas ihailtavaksi muutamia uutuuksia.Matkakenkinä on toimineet uudet järkiostokset – kunnon lenkkitossut jotka hellivät jalkoja. Pirteän väriset kengät sopivat värikkäiden taulujen sekaan älyttömän hyvin, siksi tuollainen kuvauspaikka.Seuraavaksi suuntaamme pikkusiskolle kylään Valkoiseen Harmajaan!Greetings from Kokkola. I am here visiting my parents and my sisters family. I have new shoes and I photographed them in my fathers work space – he is an artist.

6 Comments

 1. Anonymous

  Uskotaan! Aivan mahtavaa,,,visuaaliisuus on perintö:)

 2. Hei! Ihastuin kovin isäsi töihin, ja anteeksi että kyselen nyt näin sinun kauttasi, mutta onko niitä nähtävissä/ostettavissa ainoastaan Kokkolassa -ja joitain pian Turussa? 🙂

 3. Minä olen nähnyt isäsi työhuoneen heidän asuessaan Turussa ja se tosiaan on oikea aarreaitta!

 4. Todella upeita tauluja kyllä. Pitää näyttää myös miehelle sillä seinämme kaipaavat lisää taidetta.

 5. hei olitte täällä miksette soittaneet olisitte tulleet kylään!

 6. Anne Malia

  Anonyymi:
  Heh, kiitosta vaan 🙂

  Mrs KS:
  Isäni tauluja voi tosiaan nähdä Sisustuksen Koodissa ja taidelainaamossa Turussa. Taidelainaamolla on myös nettisivuillaan heidän teoksensa katsottavana.

  Isän nettisivuilla on myös tauluja esiteltynä ja häneltä kannattaa vaikka sähköpostin välityksellä lähestyä, hän mielellään lähettää lisää kuvia tauluista katsottavaksi.

  Suurin tauluvalikoima tietysti löytyy Kokkolasta, jos siellä päin liikkuu, kannattaa olla häneen yhteydessä niin pääsee katselemaan laajemmin tauluja.

  I:
  Voi sinä herttainen 🙂

  Retromoderni:
  Voi vitsit, nuo sopisivat kyllä tyyliltään teidän kotiin 🙂

  Satu:
  No arvaa, olin siellä vain yhden ehjän päivän, piti käydä mummulla ja suvilla, niin ei ollut aikaa tällä kertaa piipahtaa. Ensi kerralla tulen varmasti!! <3