kuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvakuvaTervehdys taas, olen nyt lomaillut melkein pari viikkoa ja tänään töihin paluu oli aika verkkainen – ei meinaa osata tehdä mitään tauon jälkeen. Loman aikana kävimme Ahvenanmaalla ja käväisin myös pikaisesti Kokkolassa moikkaamassa vanhempia, mummua ja siskon perhettä. Yllä satunnaisia kuvia reissulta. Laittelen jossain vaiheessa myös Ahvenanmaalta pienen kuvapläjäyksen.Äiti ja isi tulivat vielä mukanani käymään Turussa, se olikin mukavaa, sillä sain vähän apua tänne kodin järjestelyihin. Meidän äippä on älyttömän hyvä järkkäilemään kaappeja, hän organisoi (luvallani tietty) meidän keittiön ja kodinhoitohuoneen kaapit hienoon järjestykseen. Olen hyvä siivouksessa, mutta tuo järjesteleminen ei ole herkkuani, enkä ole siinä kovin hyväkään. Kiitos siis äidille avusta. Isi puolestaan auttoi taulujen ripustelemisessa, meillä oli niin kivaa kun porukalla valkkailimme tauluja seinille. Nyt kotona näyttää jo vähän valmiimmalta, kun on taulujakin seinällä. Lisäksi käytiin Ikeassa ja vanhemmat ostivat pukeutumishuoneeseeni puuttuvan vaatesäilytyksen, nyt vaan täytyy ennättää koota tuo systeemi.Tämmöistä täällä on siis tehty blogihiljaisuuden aikana. Nyt alkaa kiireinen syksy kaikenlaisten projektien ja töiden suhteen – mutta sehän on vain kivaa. Loppuloma kulutetaan taas sitten Pariisin muotiviikoilla, siihenkään ei ole enää pitkä aika.Some pictures from my holiday. I visited my parents, my grandmother and my sisters family in Kokkola.

4 Comments

 1. Heippa, opsaatko kertoa miten/millä lakalla kolmannessa ja neljännessä kuvassa vilahtava parketti on käsitelty? Meillä on kotona juuri samanlainen parketti ja ajatuksena on jo pidemmän aikaa ollut hioa lattia ja lakata kellertävä tammiparketti vaaleammaksi.
  Kiitos inspiroivasta blogistasi!

 2. Anne Malia

  Anonyymi:
  No kiva juttu 🙂 Meidän äiti on ihan paras!

  Petra:
  Juu, vanha tammimosaikkilattia on hiottu ja käsitelty Osmocolorin valkoisella öljyvahalla. Suosittelen tosiaan tuota! Samanlaista käsittelyä käytetään nyt niin muodikkaisiin valkaistuihin parketteihin, tuolla saa kivasti vanhasta parketista upean ja nykyaikaisen.

  Minua aina hirvittää kun ihmiset repivät noita massiivipuisia mosaikkilattioita ja laittavat tilalle höttöistä laminaattia tai huonompilaatuista lautaparkettia. Enää ei edes tehdä niin upeita paikalle liimattuja massiivipuisia lattioita.

  Kiva jos pidät blogistani 🙂

 3. Anonymous

  Hei!

  Minua jäi vaivaamaan äitisi… no ei silleen =D Mutta onko hänelläkin oma blogi jota voisi seurata?

  ja kiitän myöskin tyylikkäästä blogistasi.