kuvakuvakuvakuva(maapuuteri Guerlain – Emilio Pucci / kynsilakka Chanel 503 / huulipuna Shiseido BE 310 / huultenrajauskynä Chanel 36)Kesän jälkeen täytyy katsastaa uudella innolla meikkipussiin, jotain piristävää täytyy keksiä syksyn kunniaksi. Kuten olen hehkuttanut, beiget ja nudet sävyt kolahtavat nyt minuun. Syksyn huulet ja kynnet saavat olla nyt neutraalin beiget. Nuden huulipunan kanssa kannattaa käyttää rajauskynää, kunhan sävy on oikea. Kaikkihan muistavat joskus muodissa olleen yhdistelmän – tumma rajari ja vaalea huulipuna. Tuollaista efektiä ei nyt haeta, vaan rajaus on ihan huulipunan sävyinen ja huomaamaton, se vain täyteläistää huulten linjan.Vaaleiden huulten kanssa täytyy muussa meikissä olla ripaus potkua. Itse en ole kovin näkyvän silmämeikin ystävä, yleensä käytän vain ripsiväriä ja korostan kulmat. Teen siis sävyä nassuun poskipunan avulla. Muutenkin suosittelen kokeilemaan tavallista rohkeammin punattuja poskia, silloin tietysti kannattaa tinkiä piirun verran silmämeikistä, jos sellaista suosii. Nyt käytössä on ollut kesän ajan Guerlainin maapuuteri, jossa on kätevästi myös poskipuna mukana, sävyjä voi sekoitella tai käyttää yksinään – tulee tosi heleät poskipäät. Tähän muuten sopii vinkkaus herttaisen Jennin blogiin, jossa hän antaa oivan vinkin huulipunan käyttöstä myös poskille.Omat kynteni ovat ihan hävettävän huonossa kuosissa. Koko kesän olen laiminlyönyt kunnolliset käsi- ja kynsihoidot. Nyt onkin suuri savotta edessä, että kynnet ja kynsinauhat saa siistiksi – rasvausta, viilausta ja hoivaa, enköhän sillä selviä. Huolitellun ilmeen kynsille antaa kaunis vaalea beige sävy. Välillä toki tykkään tummista ja punaisista sävyistä, mutta perussävyksi nappaan tuon nuden. Chanelin lakkoja on joskus moitittu huonosti pysyviksi, itse olen kokenut ne kuitenkin oikein hyviksi. Parasta laadukkaissa kynsilakoissa on helppo poistettavuus, inhoan lakan poistoa ja varsinkin sellaisen lakan, joka vain leviää ja sottaa pois pyyhittäessä. Chanelin lakka ikään kuin sulaa pumpuliin, eikä tummatkaan värit sottaa sormenpäitä.Tässä samalla saatte pienen kurkkauksen kylppäriimme. Muuton yhteydessä teimme pienet muutokset kaapistoon. Taso oli ennen tummaa laminaattia, sen vaihdoimme mustaan kiveen. Myös hana on vaihdettu käytännöllisempään ja kauniimpaan malliin, samoin alakaapit vaihtuivat laatikostoksi. Kylppärissä on musta laatta lattiassa, siksi kivitason sävyksi valittiin musta. Vielä pitäisi jossain vaiheessa päivittää valaisimet ja peilikaappi – tosin peilikaappi on osoittautunut käytössä aika käteväksi, joten saa nähdä josko se saakin jäädä.My favourite make up right now is nude. I love neutral nails and lips. I add some colour to my cheeks when using nude lips.

1 Comment

  1. Is this flower the part of this make-up:)? Kasia_35